http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 4 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,339
11,185
113
He ona bir şey diyemem her gün para isteyeyim alışverişimiz var Ben şu anlamda dedim mesela rol açarsın adam rolü takip eder rolden alır senden yarın öbür gün 500 bin lira para koyar 1k yani ihtiyacı olur gider oraya ihtiyacını karşılamaya bu sefer Senin de ihtiyacın olur istersin sana dönüş yapamaz düşman olursunuz ben o şekilde dedim ama para alışverişiniz varsa devamlı ona bir şey diyemem
ben roll parası attıgım kımseden hiçbir para talep etmem o kisi takip etti parasını aldı kapandı olay benım dedıklerım samimi oldugum hergün konuştuğum kişiler

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,416
26,120
113
ben roll parası attıgım kımseden hiçbir para talep etmem o kisi takip etti parasını aldı kapandı olay benım dedıklerım samimi oldugum hergün konuştuğum kişiler
Ona bir şey diyemem Kral ben çünkü şahit oldum burada adam sana rol parası atıyor sen yarın öbür gün 500 TL 1000 TL koyduğun zaman hemen yazılıyor o anda ihtiyacı oluyor İnsanın dönemiyor düşman oluyor bu sefer ben o anlamda dedim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,416
26,120
113
Bırak Allah'ından bulsunlar gsgdgd
Bak Allah şahidim olsun Yemin ediyorum sana Tahir az çok ayıkıyorsun beni bu yazanlar var ya hani bu şekilde bana karşı tavır alanlar Hep dm'den para isteyen adamlar biliyor musun milletten dostlarımız sevenlerimiz var ya burada konuların İçinde yazıyor Muro Değme at biz gizli gizli yazmıyoruz ya bunlar ortada o dostlarımızın güzelliğini görünce kuduruyorlar

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,294
5,829
113
Bak Allah şahidim olsun Yemin ediyorum sana Tahir az çok ayıkıyorsun beni bu yazanlar var ya hani bu şekilde bana karşı tavır alanlar Hep dm'den para isteyen adamlar biliyor musun milletten dostlarımız sevenlerimiz var ya burada konuların İçinde yazıyor Muro Değme at biz gizli gizli yazmıyoruz ya bunlar ortada o dostlarımızın güzelliğini görünce kuduruyorlar
Dm den para dilenen etek giysin sktrrt değmez

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
281
83
Günaydın güzel insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...