http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 4 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,465
26,149
113
20dk önceye kadar vardı para son paramız da ice hockeyde gitti
Çartbette 500 TL yatırım istiyor norada200 TL vardı 200 yatırım istiyordu arkadaştan aldık 200 yatırdım 200 çektim kalan 200'ün 5 kat çevrimi vardı onu da sıfırladık hiçbir şey anlamadım oradan zaten 😄

makina123

Eski bir marka..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,360
11,198
113
5k olsada batırırmadan uyumayız biz gününüz Güzel geçsin görüşürüz cümleten
forumda 3 tane arkadaş kalbimi kırdı bu hafta, zamanında dönüş yaptığım insanlar roll falan acanı oldu yazdıgıma bile bakmadı. Elbet paranın altında kalırız yine. Kimsenin dmine bakmıcam

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,188
13,564
113
forumda 3 tane arkadaş kalbimi kırdı bu hafta, zamanında dönüş yaptığım insanlar roll falan acanı oldu yazdıgıma bile bakmadı. Elbet paranın altında kalırız yine. Kimsenin dmine bakmıcam
Seni takip ediyorum kelimelerin net yanlisi gördüğün zaman tepkini veriyorsun
Bazı kişilerde parayı gördüğünü zaman simariklikboluyor onuda gençliğine vereceksin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,465
26,149
113
Bak şunu artık öğrenin birine para atarken karşılık beklemeyin sonu üzülen Siz olursunuz içinden geliyorsa at gelmiyorsa zaten Atma kim olursa olsun Ali Veli Mehmet karşılık beklersen üzülen sen olursun her zaman

makina123

Eski bir marka..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,360
11,198
113
Seni takip ediyorum kelimelerin net yanlisi gördüğün zaman tepkini veriyorsun
Bazı kişilerde parayı gördüğünü zaman simariklikboluyor onuda gençliğine vereceksin
bizde doğru tektir dayı bazı yalakalar gibi para kimdeyse onun elini öpmeyiz herkes bir gruplaşma halinde şu sıralar tabii zaman zaman hedefleri ben olabiliyorum çünkü ben lafı kıvırmam yazar geçerim umrumda olmaz bu yüzden benı sevmeyen coktur ha rakiplerim skimde mi hayir orası ayrı

makina123

Eski bir marka..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,360
11,198
113
Bak şunu artık öğrenin birine para atarken karşılık beklemeyin sonu üzülen Siz olursunuz içinden geliyorsa at gelmiyorsa zaten Atma kim olursa olsun Ali Veli Mehmet karşılık beklersen üzülen sen olursun her zaman
karşılık beklemiyorum muro ben adama zor zamanında para gonderdıysem o da ben sıfır oldugumda ve parası oldugunda bana yardımcı olmalı ben forumda cok kisi ile alısveris yaptım ve orada kapandı konu ama sen benden her gün para istersen ben de senden yokken beklerim eğer varken atmıyorsa bir daha o adamla muhattap olmam

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,188
13,564
113
bizde doğru tektir dayı bazı yalakalar gibi para kimdeyse onun elini öpmeyiz herkes bir gruplaşma halinde şu sıralar tabii zaman zaman hedefleri ben olabiliyorum çünkü ben lafı kıvırmam yazar geçerim umrumda olmaz bu yüzden benı sevmeyen coktur ha rakiplerim skimde mi hayir orası ayrı
O guruplar erken parcalanir iş çıkar olunca kendi hatalarini bile gormuyorlar

makina123

Eski bir marka..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,360
11,198
113
O guruplar erken parcalanir iş çıkar olunca kendi hatalarini bile gormuyorlar
grup muhabbeti aptalca bir şey pek fazla yazmaya gerek yok şahsen benim kimse ile aklıma gelen bir sorunum yok ben cok kısıyle kavga ettim halen ettigim oluyor arada ancak 2 gün sonra unutup sohbette ettigim oluyor kinlenen bir yapım yok en iyisi bu kafa rahat

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,515
5,967
113
grup muhabbeti aptalca bir şey pek fazla yazmaya gerek yok şahsen benim kimse ile aklıma gelen bir sorunum yok ben cok kısıyle kavga ettim halen ettigim oluyor arada ancak 2 gün sonra unutup sohbette ettigim oluyor kinlenen bir yapım yok en iyisi bu kafa rahat
Bende unutuyorum kavga ettiğimi mal gibi kin tutamıyorum ya

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,188
13,564
113
Çok da istemiyorsan yok say gitsin en azından kafan takılmıyor

makina123

Eski bir marka..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,360
11,198
113
Bende unutuyorum kavga ettiğimi mal gibi kin tutamıyorum ya
elemanla yazışmışız aradan 2 hafta geçmiş bilmem ne bilmem ne rollunde makina123 şöyle kötü böyle ahlaksız salak salak şeyler yazanları görüyorum o şekilde aklıma geliyorlar kaale alınmaya değmıcek biriyse direkt yoksayıp geciyorum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,465
26,149
113
karşılık beklemiyorum muro ben adama zor zamanında para gonderdıysem o da ben sıfır oldugumda ve parası oldugunda bana yardımcı olmalı ben forumda cok kisi ile alısveris yaptım ve orada kapandı konu ama sen benden her gün para istersen ben de senden yokken beklerim eğer varken atmıyorsa bir daha o adamla muhattap olmam
He ona bir şey diyemem her gün para isteyeyim alışverişimiz var Ben şu anlamda dedim mesela rol açarsın adam rolü takip eder rolden alır senden yarın öbür gün 500 bin lira para koyar 1k yani ihtiyacı olur gider oraya ihtiyacını karşılamaya bu sefer Senin de ihtiyacın olur istersin sana dönüş yapamaz düşman olursunuz ben o şekilde dedim ama para alışverişiniz varsa devamlı ona bir şey diyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...