http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 4 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,520
5,971
113
La hasta mısın diğer konuda uyardım sizi sohbet etmeyin diye. Şimdi bu konuda birlik olup geldiniz size hayırdır?
Bizi uyarmadin admin etiketleyip süresiz banlayin dedin kusura bakma dediğim halde ağzını topla la lu lu konuşma lütfen beni yoksay görme

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,289
1,709
113
Bizi uyarmadin admin etiketleyip süresiz banlayin dedin kusura bakma dediğim halde ağzını topla la lu lu konuşma lütfen beni yoksay görme
Uyarmadim mı. Forum huzurunu kaçırmayın. Konularda konuya göre konuşun. Bak uzatmayın adamın konusunu çorba etmeyin. @Shellac @Daimon şunlarla ilgilenirseniz iyi olur karşılık vermek istemiyorum daha

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,707
867
113
Kardesim rolling konusu bu ne diye yesillendiriyonuz ayıp oluyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,520
5,971
113
Lan gece gece sen neyin peşindesin bak ağzımı açtıracaksın ha sakin kalayım diyorum sakin kalayım diyorum ama
Hahahahahahha normalde çok sinirli adamım şunun şu sözlerini görünce gülmeye başladım sinirlenemiyorum nedense 😄
Benide gülme tuttu kalp kırmayalım bosver arkadaşın sancısı var belli

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,716
3,445
113
Lan gece gece sen neyin peşindesin bak ağzımı açtıracaksın ha sakin kalayım diyorum sakin kalayım diyorum ama
Hahahahahahha normalde çok sinirli adamım şunun şu sözlerini görünce gülmeye başladım sinirlenemiyorum nedense 😄
Bu kardeşin pskolojik sorunları var,konu açtım nefes alamıyorum sıkıntım var yaşayan gören eden var mı diye gülücük koymuş :p

makina123

Eski bir marka..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,360
11,200
113
bende yaklasık 45-50 kisi yoksay durumunda aylardir ve memnunum sayılır, bu elemanı nasıl yoksaymamışım bilmiyorum belki taştaş geçer zevk alirim diye olabilir hadi ben yoksaymamışım siz niye yoksaymadınız kuzen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...