- 36,711
- 27,751
- 113
Furboldan aldın ordan drvam etLa spark Dallas maçına gömesim bar bu maçta 200 sayı çıkar ama karılara güvenemeyom
Furboldan aldın ordan drvam etLa spark Dallas maçına gömesim bar bu maçta 200 sayı çıkar ama karılara güvenemeyom
Güvenme onlaraLa spark Dallas maçına gömesim bar bu maçta 200 sayı çıkar ama karılara güvenemeyom
Palmeries u20 macinada bı bak kardoLa spark Dallas maçına gömesim bar bu maçta 200 sayı çıkar ama karılara güvenemeyom
2. Yarı bekle bu mac ıcınMaç bulamıyorum şu an sadece bu Arjantin’deki maç veya 2.3 da karılar nba var kararsız kaldım
Bencede sihri bozma futboldan devam etMaç bulamıyorum şu an sadece bu Arjantin’deki maç veya 2.3 da karılar nba var kararsız kaldım
Sakin kal dost karılardan bize hayır gelmezMaç bulamıyorum şu an sadece bu Arjantin’deki maç veya 2.3 da karılar nba var kararsız kaldım
Futboldan devam et veya canlıdan bence dost wnba kim girse son adımda yattı hemde büyük paralar verdiMaç bulamıyorum şu an sadece bu Arjantin’deki maç veya 2.3 da karılar nba var kararsız kaldım
İnstutito gol atarMaç bulamıyorum şu an sadece bu Arjantin’deki maç veya 2.3 da karılar nba var kararsız kaldım
2.5 üst oranı 1.40 düşükPalmeries u20 macinada bı bak kardo
Sakin kafa oyna aceleye getirme kankMaç bulamıyorum şu an sadece bu Arjantin’deki maç veya 2.3 da karılar nba var kararsız kaldım
Adam 30 k basıcak hakan ne kadar cesursunİnstutito gol atar
5.5 olur arjantin benceİnstutito gol atar
Orda gol olabilir kornerde5.5 olur arjantin bence
Fikrimi söyledimAdam 30 k basıcak hakan ne kadar cesursun
Dayım onun şansı ona bıraktık can biz baksın dedik kurban2.5 üst oranı 1.40 düşük
Kendı oynasın yatarsa kendı yatsın 1 2 k degılkıFikrimi söyledim