- 2,954
- 709
- 113
Yine biter kanka takmaUlan tüm şansımı küçük parayla oynarken kullandım ne güzel 10 k hesapta olsaydı sımdı hedefıme ulaşırdım borçları biterdi
Yine biter kanka takmaUlan tüm şansımı küçük parayla oynarken kullandım ne güzel 10 k hesapta olsaydı sımdı hedefıme ulaşırdım borçları biterdi
İnşallah 10 k da böyle kolay 50 k olurUlan tüm şansımı küçük parayla oynarken kullandım ne güzel 10 k hesapta olsaydı sımdı hedefıme ulaşırdım borçları biterdi
Dostum dm yazar mısınSüre geri 1 e çıktı mk
😁😁😁Seninle Çift santrafor oynayabiliriz![]()
Ahh bee dedik seninle beraber 🙄Ulan tüm şansımı küçük parayla oynarken kullandım ne güzel 10 k hesapta olsaydı sımdı hedefıme ulaşırdım borçları biterdi
Kesene bereket dost3 dosta ulaşıyorum özelden normalde 10 du başlangıç ama şansımıza olmadı sözümü tutayım en azından, diğer arkadaşlar kusura bakmasın akşam hesaba geçince zaten yine rol acıcam 2 adım
Kesene bereket simdiden3 dosta ulaşıyorum özelden normalde 10 du başlangıç ama şansımıza olmadı sözümü tutayım en azından, diğer arkadaşlar kusura bakmasın akşam hesaba geçince zaten yine rol acıcam 2 adım
Kesene bereket3 dosta ulaşıyorum özelden normalde 10 du başlangıç ama şansımıza olmadı sözümü tutayım en azından, diğer arkadaşlar kusura bakmasın akşam hesaba geçince zaten yine rol acıcam 2 adım
Kesene bereket3 dosta ulaşıyorum özelden normalde 10 du başlangıç ama şansımıza olmadı sözümü tutayım en azından, diğer arkadaşlar kusura bakmasın akşam hesaba geçince zaten yine rol acıcam 2 adım
Bana da ulaş 2300 p ara lazım3 dosta ulaşıyorum özelden normalde 10 du başlangıç ama şansımıza olmadı sözümü tutayım en azından, diğer arkadaşlar kusura bakmasın akşam hesaba geçince zaten yine rol acıcam 2 adım
Şans artık dost kime çıkarsaBizde sans yok bize cikmaz heralde guzel maclar varmis kupon yaparsik