http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mourinho Meselesi

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Boş örnek
Doğru düşünmen için sana başka örnek vereyim
Fatih hoca panada bizle eslessin sonra bize elensin ve 1 ay sonra bize hoca olarak gelsin
Nasıl olurdu
İstifa edip gelse garip olurdu. Pano kovsa sonra sizde o sırada karabağdan 3 yeseniz hoca değişseniz garip gelmezdi bana... Burda mesele hocanın kovulmuş olması... Yani bunlar hep Ali Koç mucizesi :d

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,012
2,409
113

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Şimdi bu adam Kerem'i benfica maçlarından önce alın dedi mi dedi... Ali koç alamadı, kerem attı elendiler...
Yine Benfica maçlarına transferler yetişsin dedi mi dedi, yapmadılar yada yapamadılar...
Elenince de ihale ona kaldı... Fenerbahçe de Zico'dan beri sürekli hocalara ihaleyi atıyolar....

boş işler...

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
759
401
63
İşin komik tarafı mou fenere Türkiye'de GS yapısı var gsnin rezilliklerini ve Türk futbolundaki yapıyı( fener inancı) Avrupa'ya duyursun diye geldi yaptığı açıklama ortada fenerini rezil rüsva kepaze etti cümle aleme
içimdekileri döksem destan olur. Lyon nedir, kimdir? bilmeyen insanlar var dünyada, küme düşürüleceği kesin olduğu haftalarda bütün oyuncularını satış listesine koydular, kurnaz bizler de "10'a 15'e alırız dedik" olan ne? 1 kuruş aşağısına bırakmadılar bir oyuncularını. Lookman kadro dışı kaldı kim ucuza alabildi, kaldı kulübünde bu sene olmadıysa seneye ederiyle ayrılacak kulüpten. Bugün Talisca'yı satış listesine koyup kadro dışı bıraksan kim gelip de yüzüne bakar? "maaşının yarısını ödeyin oynatalım" der utanmadan, sen de paşa paşa he dersin.

Osimhen gemileri yaktı 1 kuruş aşağıya gelebildi mi Türkiye'ye? Hayır. Bugün ligde senelerdir dibe vurmuş manu'ya bile laf söyleyemiyor mourinho, muhabirleri karşısında düğmesini ilikliyor.
Kulüplerimizin itibarı bu olduğu sürece hiçbir ağırlıkları olmayacak. Fener 2 yılda bir olan 20 milyonluk satışla falan kendini kandırsın.

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
682
93
Daha bu adam gelirken ligi donunda sallar diyenlere bakıp sadece gülüyordum son yıllarda ne başarısı vardı ki gittiği her kulüpten kovulan oynattığı 1 0 a yat oyunuyla futboldan soğutan hocanın fenerbahçede ne işi var dediğim hoca İsmail kartal bu ligin dinamiklerini bilmesi gole düşkün oyunuyla beni çok daha fazla korkutuyordu tedesco da bu işi beceremeyecek bence. Bu seçim süreci fenerbahçeye bu sezonu çöpe attırdı sırf oy almak için bütün tuşlara bastı ali koç. Bu işin yanan tarafı fenerbahçe tarafı ali koça ne olacak sanki gider holdinglerinin başında durur yazık ben galatasaraylı olarak milyonlarca taraftarı olan takımların böyle insanların egosuyla başa çıkmak zorunda olmasına üzülüyorum ve şuna eminim ali koç eğer bu seçimde giderse bir kaç yıla tekrar bu takımın başkanı olacak yazın bunu kenara bıraktığı maddi yükün altına kimse giremez ülkede bir tane daha ali koç yok biz işin görünen kısmından bile az haberdarız görünmeyen kısımlarını kaldıracak başkan yok. Allah fenerbahçelilerin yardımcısı olsun.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,012
2,409
113
Daha bu adam gelirken ligi donunda sallar diyenlere bakıp sadece gülüyordum son yıllarda ne başarısı vardı ki gittiği her kulüpten kovulan oynattığı 1 0 a yat oyunuyla futboldan soğutan hocanın fenerbahçede ne işi var dediğim hoca İsmail kartal bu ligin dinamiklerini bilmesi gole düşkün oyunuyla beni çok daha fazla korkutuyordu tedesco da bu işi beceremeyecek bence. Bu seçim süreci fenerbahçeye bu sezonu çöpe attırdı sırf oy almak için bütün tuşlara bastı ali koç. Bu işin yanan tarafı fenerbahçe tarafı ali koça ne olacak sanki gider holdinglerinin başında durur yazık ben galatasaraylı olarak milyonlarca taraftarı olan takımların böyle insanların egosuyla başa çıkmak zorunda olmasına üzülüyorum ve şuna eminim ali koç eğer bu seçimde giderse bir kaç yıla tekrar bu takımın başkanı olacak yazın bunu kenara bıraktığı maddi yükün altına kimse giremez ülkede bir tane daha ali koç yok biz işin görünen kısmından bile az haberdarız görünmeyen kısımlarını kaldıracak başkan yok. Allah fenerbahçelilerin yardımcısı olsun.
Koçlar, tepeden inme zengin olmanın ne demek olduğunu fenerlilere gostertti

polooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,462
567
113
valla usta soruşturma açmazlar da adam zaten demiş ben benfikayı reddedemem diye