- 17,918
- 5,540
- 113
Hadi bakalım bol şansGelirse Çekiliş Hadi beyler toplu sinerji Arsenal Roma 1.5 Üst 278×1.49=414
Kasa 1100
Gelirse Kasa 1500 Bol şans
Hadi bakalım bol şansGelirse Çekiliş Hadi beyler toplu sinerji Arsenal Roma 1.5 Üst 278×1.49=414
Kasa 1100
Şans bizimle olsnGelirse Çekiliş Hadi beyler toplu sinerji Arsenal Roma 1.5 Üst 278×1.49=414
Kasa 1100
Bol şanslarBeyler hele bi woon olsun kupon hedefe ulaşılsın sonra bu muhabbetler olsun daha hedefe ulaşılmamış yani sinerjiyi kaçırmayalim lütfen
Yok yanlıs anlasılma olmusValla az once ki bi konuda gördüm dostum. Bilgilendirme ayrı onun içinse sıkıntı yok dediğimiz gibi hedefe ulaşılsın a arkadaş kazansın kime dağıtırsa o kiside cekim yapsin tek istediğim buherkese bol sanslar
Yalnız o mesajdan sonraki şu muhabbetten anladığım kadarıyla ilk mesajda "roll" yerine "çekiliş" yazılmış yanlışlıkla. Yoksa listenin çıkartılması lazımdı zaten. Şu durumda kimin 1.05'e kadar beğendiği anlaşılmaz zaten.Sonradan gelen arkadaşlar şöyle bir madde varOlurda hedefe ulaşılırsa bunlar katılacakdı cekilise. Yarıda geldim filan yazanlar oldu da
Sonradan hayal kırıklıgı olmasın. Yanlıs da anlamayın beni. Ben iyi niyetimden yazıyorum
![]()
Katılım yapacaklar emrenin mesajı beğensin.katılımcilar arasindan yapılacak çekiliş başlama saati 01:05
Kasa katlamadan mı çekiliş yapılacak anlamadım
Roling başlama 01:05
Eskiler güzeldimaksat muhabbet çekiliş değil.gelirse tuz biber olur
eskiden bayiye giderdik çay söylerdik takip ederken muhabbet ederdik.
kimimiz 3 maça 200 basardı kimimiz 3 lirayla 12 maç yazardı. güzel zamanlardı
kimisinin 3k sı 90+6 da giderdi kiminin 100 lirası ilk yarıdan gelirdi
zevkliydi valla
sen bana niye laf attın şimdi ? Ben ağzımı açtım mı şimdi ? ortalık karıştırma kardeşim durduk yere mikser gibiHic açmayın bu konulari kanka neden dersen cekilisi yapan kisi yetkili bu konuda ne dilerse o olcak zaten konuyu acmaya bile gerek yok canberk ve sen bu konulara cok takılıyorsunuz
Sen diyosan ilk yaridan gelsiiiin kankamDaha önceki maçları alt bitti bu üst haydi bakalım
emre o konuyla ilgileniyor kardeşim. Ben öyle anlamısım orda ondan sordumYalnız o mesajdan sonraki şu muhabbetten anladığım kadarıyla ilk mesajda "roll" yerine "çekiliş" yazılmış yanlışlıkla. Yoksa listenin çıkartılması lazımdı zaten. Şu durumda kimin 1.05'e kadar beğendiği anlaşılmaz zaten.