- 6,807
- 3,116
- 113
nasibinde ne var ise bu hayatta saniyesi şaşmaz gelir seni bulur takma kafana böyle şeyleri herşeye rağmen mutlu olmayı dene güzel kardeşim..Haklısın kardeşim özür dilerim
nasibinde ne var ise bu hayatta saniyesi şaşmaz gelir seni bulur takma kafana böyle şeyleri herşeye rağmen mutlu olmayı dene güzel kardeşim..Haklısın kardeşim özür dilerim
Mobilden bulamadım pcde gördüm ama mobilden göremedim emre yardimci oluyor artık
Kazansak da sana çıkmaz ki, hep sonradan gelenlere çıkıyor...Şimdi destek birlik sinerji ile kazanalım
Adamların kralıda burda selam olsun güzel insanbende 2 gündür çözmeye çalışıyorum vallla hahahaha![]()
beyler aziz mübarek gecelerde kalp kırmayın busefer olmaz öbür sefer olur aileyiz burada yeterki iyi niyetli olalım olmayanın zaten aramızda işi yok 30 tl hesabıma yattığı anda roll yaparım ben inş saygılarHaklısın kardeşim özür dilerim
Bol şans kankaİlk kupon bol şans
Hadi bakalım birer gol bekliyoruzİlk kupon bol şans
Hadi bolsans dostİlk kupon bol şans
al bak ne güzel bi davranış aileyiz yaw varmı ötesiDostum ilk roll aynısı olması dileğiyle hedefe ulasırsan ve cekılıs de ben cıkarsam @Reis24 benim hakkımı gonderirsin herkeze bol sans
Tamam kardeşim bol şanslar dilerimnasibinde ne var ise bu hayatta saniyesi şaşmaz gelir seni bulur takma kafana böyle şeyleri herşeye rağmen mutlu olmayı dene güzel kardeşim..
16 da iyi rakamdır severim bursayıSabah 15 maç yapmışım 15 de 15 fire yoktu bakalım şimdi ne yapacağız
Bol şanslar kardeşimİlk kupon bol şans