- 10,086
- 2,618
- 113
a.sSlm beyler bol sans @mountblade simdi gordum la konuyu 35 dk.olmus bide 😁😁
a.sSlm beyler bol sans @mountblade simdi gordum la konuyu 35 dk.olmus bide 😁😁
Sayemde geldiBeyler 2 de 2 son kuponu atip wonlayalim hedef completed olsun
Ben burda olmasam bu kuponlar gelemezdiSayemde geldi
kesınlıkle dostSayemde geldi
Eyw desteklediğin için dostkesınlıkle dost
Nasilim dost nasıl dahil oldum @Umutks41 hiç belli olmadı yeni geldigim profesyonellik bu isteGooolll
her zamanEyw desteklediğin için dost
Hg dost sayemizde ayaktalar haberleri yokNasilim dost nasıl dahil oldum @Umutks41 hiç belli olmadı yeni geldigim profesyonellik bu iste
gölge gibisin dostNasilim dost nasıl dahil oldum @Umutks41 hiç belli olmadı yeni geldigim profesyonellik bu iste
Tmm dost söylerimBu @mountblade burda ilk etkinlik yaptigi gun ligobetden oynuyordu daha yeni sayilirdi oyle boyle sans yoktu ne oynadiysa geldi ve en kotu 1k dagitti yapma etme dedim dinlemedi.hadi o gunku sanstan olsun bugunde ali yapistir
Burda Şair Ben Eskilerdenim Demek İstiyo 😂Bu @mountblade burda ilk etkinlik yaptigi gun ligobetden oynuyordu daha yeni sayilirdi oyle boyle sans yoktu ne oynadiysa geldi ve en kotu 1k dagitti yapma etme dedim dinlemedi.hadi o gunku sanstan olsun bugunde ali yapistir
Hayatın kralı sende ama nick hayatindibi nasıl olcak bu işler abiBu @mountblade burda ilk etkinlik yaptigi gun ligobetden oynuyordu daha yeni sayilirdi oyle boyle sans yoktu ne oynadiysa geldi ve en kotu 1k dagitti yapma etme dedim dinlemedi.hadi o gunku sanstan olsun bugunde ali yapistir
Dostum vip kuponun sayesinde Ankara'da denize sıfır yalı satın aldım teşekkürlerHg dost sayemizde ayaktalar haberleri yok
Kardeşim kupon parasını yollamadın yanlızDostum vip kuponun sayesinde Ankara'da denize sıfır yalı satın aldım teşekkürler
Etme erhanim reel hayattanda tanidigin hale bu lafi etme kardesim ayip sana la 8 ay once ne yasadim hatirliyomusun?Hayatın kralı sende ama nick hayatindibi nasıl olcak bu işler abi
Saka yapıyo dost niye alındınEtme erhanim reel hayattanda tanidigin hale bu lafi etme kardesim ayip sana la 8 ay once ne yasadim hatirliyomusun?
Yapma ya özür dilerim birdahaki sefere artıkKardeşim kupon parasını yollamadın yanlız
Şaka yaptik abi fakir alinganligi hepimizde var 😁Etme erhanim reel hayattanda tanidigin hale bu lafi etme kardesim ayip sana la 8 ay once ne yasadim hatirliyomusun?