Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mountblade / Gece Seansı

Kupon Miktarı
350
Kupon Oranı
4.37

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,078
58,224
113
Dun gece sabah a kadsr hastanedeydim cocugun atesi 39 a çıktı. Iki gundur kizimla ugrasiodum o yuzden girmedim. Şuan allaha cok sukur iyi. Sağlık sektoru bitmis yalniz dun iki ozel has tane gittim doktor yok acillerde ust Kattan birinin yakasins yapistim az kalsın elimde kaliodu doktor
Geçmiş olsun bendede 2 kız var ellerinden oper cocuk farklı bişey tekrar gecmiş olsun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,078
58,224
113
Sagolun dostlar suan cok sukur iyi. Sevdiklerinizi dusunuosaniz evde kalin. Hastsneler korona vakasiyka dolmus tasmis gercekten durum sandigimizdan daha kotu
Tabiki daha kötü kartal devletten cenazeler kamyonla çıkıyor. Devletin açıkladığı vaka ve ölümler külliyen yalan emin olun buna. Neyse konumuza dönelim kuponun hali müthiş

Rago

Kumar değil, kader..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
514
169
43
Vede geçmiş olsun rabbim şifa versin onlarsız biz bi hiçiz olunca anlıyo insan bu zamana kadar hayat mi yaşamışız

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,146
4,499
113
Dun gece sabah a kadsr hastanedeydim cocugun atesi 39 a çıktı. Iki gundur kizimla ugrasiodum o yuzden girmedim. Şuan allaha cok sukur iyi. Sağlık sektoru bitmis yalniz dun iki ozel has tane gittim doktor yok acillerde ust Kattan birinin yakasins yapistim az kalsın elimde kaliodu doktor
geçmiş olsun kardeşim

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,903
5,538
113
Tomayapo maçında sıra ilk yarı en azından 1 tane gelse

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,903
5,538
113
Barca ilk yarı bitti.ama tomayapo sıkıntı ya inşallah üst olur

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Başkan sen kuponlarda 2 maç üzerine pek çıkmam diyordun, bu aralar tarzını değiştirdin.

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,054
1,795
113
Belli olmaz bunlara ev 1tane yerse üst olur. Şuan bozulmazda bekleyip göreceğiz