- 11,826
- 9,267
- 113
Kral gece uyumuşum bekledim seni baya neyse gelmiş kuponun güle güle harca
Bu imali mesaj nedir onu anlamadım
Dost valla Ev sahibini Severim oyuzden dedım sana 2,80 di sana dedigimde Ama olsun kısmet degilmiş Dost yapacak birsey yok@İskorpit 40 dan sonra 2 gol oldu cok ılgınc![]()
Günaydın dostum olur böyle şeylerBugun devam beyler kuponlar a takip eden dostlar k bakmasin insnalkk hali salonda uyumus kalmisiz
Bugün oturtamadim kafam da. Kupon maclar cok gicik dostDost valla Ev sahibini Severim oyuzden dedım sana 2,80 di sana dedigimde Ama olsun kısmet degilmiş Dost yapacak birsey yok@mountblade
Sagol dost varmi macınGünaydın dostum olur böyle şeyler
Vallahi northampton maçını gol var düşünüyorum bi bak istersen ben oynayamadımSagol dost varmi macın
Sen kendin oyna gayet basarılısın Dost at takıp ederız BizSagol dost varmi macın
Tamam bakalimSen kendin oyna gayet basarılısın Dost at takıp ederız Biz![]()
Beklıyoruz DostTamam bakalim
Hiç bir ima yok kral . Senj merak ettiğimiz için tamamen iyi niyetli bir şekilde yazdım . Yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için kusura bakma . İyi şanslar.Bu imali mesaj nedir onu anlamadım
Bugun devam beyler kuponlar a takip eden dostlar k bakmasin insnalkk hali salonda uyumus kalmisiz
Tabi kendi tercihlerin daha iyi sen devam et biz destek verelimSagol dost varmi macın