- 9,881
- 3,302
- 113
Canın sağolsun abi
Canın sağolsun abi
hiç vermediğim kişileri seçtim özellikle kardeşim başka sefere de sana atarım.erhanın yeri bende ayrı oldugu ıcın o garantıydı zatenCanın sağolsun abibeni görmedin herhalde
aynen kesene bereket papra yollandı bilekesene bereket olsun ..
Peki, nasıl uygun gördüysen tabi ama baştan beri 4 kişi vardı zaten. Benim hayatta şansım hep bu olsun sağlık olsunhiç vermediğim kişileri seçtim özellikle kardeşim başka sefere de sana atarım.erhanın yeri bende ayrı oldugu ıcın o garantıydı zaten
Sağolasın Ali teşekkür ederiz etkinliğin içinhiç vermediğim kişileri seçtim özellikle kardeşim başka sefere de sana atarım.erhanın yeri bende ayrı oldugu ıcın o garantıydı zaten
iyi sabahlar dost@Shellac uyku tutmadı mi reis
Kazancın daim olsun dost iyi sabahlararkadaşlara hediyeleri yolladım @Shellac dostum konuyu kapatabilirsin istersen
Eyv reis kayıp kuponlarina üzüldükiyi sabahlar dost![]()
teşekkürler dost hayırlı sabahlarKazancın daim olsun dost iyi sabahlar![]()
olur öyle şeyler dost hayat devam ediyor pes etmek yok elbet şans güzelinden dönerEyv reis kayıp kuponlarina üzüldük
Cümleten bol şans arkadaşlar gelirse 1 şanslı arkadaşa 50 tl Ekli dosyayı görüntüle 100357
Inşallah çıkar ua
iyi sabahlar dost@erhanbey22 iyi sabahlar dost![]()
TebrıklerCümleten bol şans arkadaşlar gelirse 1 şanslı arkadaşa 50 tl Ekli dosyayı görüntüle 100357