- 18,766
- 12,939
- 113
Parana won
Sagol kanka 1.3 daha yazmam bu ders olsunGecmis olsun knk
Kanka sen daha iyi biliyosun az oran hep risktir yüksek oran kazanctır oran şikesi hepsiSagol kanka 1.3 daha yazmam bu ders olsun
Maçı izledim adamlar kaleye gitmediler bile gerisini sen duşun hep boş atakSagol kanka 1.3 daha yazmam bu ders olsun
Paranayi o yuzden yazdim ilk yarı bitmis 1.56 veriyor. Olmedo dakika 59 da aldim 1.3 idi. Neyse yarin a bak bakalim 2 mac 1k basıp zararı cikartalim ozelden yazarsın. Yatiyorum şimdi gorusuruz kankaKanka sen daha iyi biliyosun az oran hep risktir yüksek oran kazanctır oran şikesi hepsi
Samet sende 2 mac yaz yarından ozelden senjn tahminlerde iyiOlmadı. ):
Hayirli geceler dost, yarin intikamini alırsın sıkma canini cerez parasi bu senin içinParanayi o yuzden yazdim ilk yarı bitmis 1.56 veriyor. Olmedo dakika 59 da aldim 1.3 idi. Neyse yarin a bak bakalim 2 mac 1k basıp zararı cikartalim ozelden yazarsın. Yatiyorum şimdi gorusuruz kanka
Seviyom seni kanka cansinHayirli geceler dost, yarin intikamini alırsın sıkma canini cerez parasi bu senin için
Yarin oglen yazarim knkParanayi o yuzden yazdim ilk yarı bitmis 1.56 veriyor. Olmedo dakika 59 da aldim 1.3 idi. Neyse yarin a bak bakalim 2 mac 1k basıp zararı cikartalim ozelden yazarsın. Yatiyorum şimdi gorusuruz kanka
Sende reıs yarın cıkartırsın zararını suphem yokRecebim gorusuruz dostum sende allaha emanet
Olur saat ver bana ona göre erken yazarımSamet sende 2 mac yaz yarından ozelden senjn tahminlerde iyi