http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Motorumu Nasıl Taşırım

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
1,998
113
Beyler yarın motorla bileciğe gitmem lazım hava aşırı kötü bu otobüslerin altına motor koyuluyo diye görmüştüm önceden simdi chatgpt ye yazdım koyulmuyor felan diyor nasıl götürebilirim motoru bi bilen abimiz yokmu ya illa sürerekmi götürücem
Chatgpt normal bir ülke için söylemiştir.
4 5 ay önce otobüs yolculuğu yaptım. Herif 4 tane kanepe koydu otobüsün alt bagaja.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,071
5,971
113
Beyler yarın motorla bileciğe gitmem lazım hava aşırı kötü bu otobüslerin altına motor koyuluyo diye görmüştüm önceden simdi chatgpt ye yazdım koyulmuyor felan diyor nasıl götürebilirim motoru bi bilen abimiz yokmu ya illa sürerekmi götürücem
Koskoca khazixsin ultiyi aç kaldır götür awwe

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,836
1,204
113
çok ağır değilse omuzla götür bilecek şurası zaten 😄🤧

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
371
83
Motor nakliyecileri var internet araştırma yap

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
940
445
63
Metro turizm var ona sor parayı ver istersen motorun ustunde seni bile koyar bagaja 😁
knk oraya sordum 13:45 te varmış ben de sıra sıra otogarlara soruyodum oraya geç gittim. 8 de var bide ama bugün seferi iptal etmisler dedi şansıma . İlla yarın gidicez belli oldu

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,668
1,768
113
100 km yol için o kadar para vermeye gerek yok ehliyet varsa bi saatte motorla yalovaya atarsın kendini

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,383
399
83
knk oraya sordum 13:45 te varmış ben de sıra sıra otogarlara soruyodum oraya geç gittim. 8 de var bide ama bugün seferi iptal etmisler dedi şansıma . İlla yarın gidicez belli oldu
yahu hızlı trenle gitsene bileciğe

semihuner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
384
63
Kardeşim ben burda defalarca gördüm.. 1-2bin lira yazihaneye veriyorsun oda şoföre para veriyor boş otobüslerle götürüyorlar onları dene ama bilindik firmaların dışında firmalarla görüş ben yardım olsun diye yüklerken sıfır motorları yardımcı bile oldum 😂😂😂

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
940
445
63
Kardeşim ben burda defalarca gördüm.. 1-2bin lira yazihaneye veriyorsun oda şoföre para veriyor boş otobüslerle götürüyorlar onları dene ama bilindik firmaların dışında firmalarla görüş ben yardım olsun diye yüklerken sıfır motorları yardımcı bile oldum 😂😂😂
ya kral soruyorum hepsine parasıda sorundeğil diyorum ama yok kabul etmiyolar travego arac yok etrafta

Showmania721

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,374
1,395
113
otogara gidip extra para vermen lazım ama motoru koymadan önce benzini boşalttığından emin ol illaki kabul eden firmalar olucak benzişni tamamen boşalt ve motor zarar görmicek şekilde koyulduğundan emin ol