http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Motorumu Nasıl Taşırım

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
444
63
eyvallah beyler bugün gidip sorayım ozaman hepsine

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,478
918
113
Beyler yarın motorla bileciğe gitmem lazım hava aşırı kötü bu otobüslerin altına motor koyuluyo diye görmüştüm önceden simdi chatgpt ye yazdım koyulmuyor felan diyor nasıl götürebilirim motoru bi bilen abimiz yokmu ya illa sürerekmi götürücem
Koyuluyor kral otogarda restornatumiz vardı ordan biliyorum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,703
7,409
113
Kral muavine 1.5 2 k atesle sirtinda bile goturur

Ryans1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
555
173
43
knk herkes cok para diyor ya 5-10 arası fazla gelfi bana
gardaşım anadolu yakasındaysan harem e gitceksin veya dudulluya , avrupadaysan esenler alibeyköy otogarına gidip Ankara değil ESKİŞEHİR güzergahını kullanan otobüse vereceksin bu kadar basit .

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,514
1,650
113
Beyler yarın motorla bileciğe gitmem lazım hava aşırı kötü bu otobüslerin altına motor koyuluyo diye görmüştüm önceden simdi chatgpt ye yazdım koyulmuyor felan diyor nasıl götürebilirim motoru bi bilen abimiz yokmu ya illa sürerekmi götürücem
Enduro ya da ona benzer bir motor değilse scooter tarzı alıyor otobüsler 2 3 bin tl bir hafta önce scooter getirttik 2 bin vermiştik

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,224
689
113
Motorla git kardeşim sabah ezanıyla çık yola yatşı ezanına kalmaz bilecikte olursun

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
444
63
dudullu terminale geldimde burda yok diyor lavuklar

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,564
1,599
113
Sakarya otogarında rastlamıştım,otobüse yuklemisti

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,261
8,239
113
dudullu terminale geldimde burda yok diyor lavuklar
5 kuruş daha fazla ver taşıma işi yapanlari bulup onlarla gönder otobüs firmalari alayı hırsız motorun başına bir iş gelir soğuk su içmekten başka bişey yapamazsın

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,001
5,429
113
Metro turizm var ona sor parayı ver istersen motorun ustunde seni bile koyar bagaja 😁

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,312
526
113
Facebookta nakliye grupları var , parça başı iş yapan varsa bilecik yönüne bir adet motorum gidecek diye durumunu belirt belli bir ücret karşılığı götüren olur belkide insaflı biri çıkar ücret dahi almaz.