http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Motorumu Nasıl Taşırım

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
444
63
Beyler yarın motorla bileciğe gitmem lazım hava aşırı kötü bu otobüslerin altına motor koyuluyo diye görmüştüm önceden simdi chatgpt ye yazdım koyulmuyor felan diyor nasıl götürebilirim motoru bi bilen abimiz yokmu ya illa sürerekmi götürücem

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,299
27,143
113
Beyler yarın motorla bileciğe gitmem lazım hava aşırı kötü bu otobüslerin altına motor koyuluyo diye görmüştüm önceden simdi chatgpt ye yazdım koyulmuyor felan diyor nasıl götürebilirim motoru bi bilen abimiz yokmu ya illa sürerekmi götürücem
Garajı ara kargom var de motor parasını sor gotururler

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,031
1,583
113
O tarafa gidecek nakliyeciler olur boş ya da yarım giden. Faceye yaz onların sayfaları oluyor. Fiyatta anlaş çok bir şey almazlar umarım bir sor. Sende kamyonla gidersin

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,391
2,588
113
Otobüs götürüyor kanka

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,174
968
113
Travego bul Mercedes doğu taraflarının arabası markası olsun aynaları sökmeye ve benzini çekmeye hortumun olsun . Araba bile taşırlar , pamukkale kamilkoc vs taşımaz

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,009
10,630
113
Hep o seni taşıyor bukezde sen onu Sırtına alıp taşıyabilirsin.

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,171
669
113
Kardeşim nerden nereye gideceksin yardımcı olayım ben

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,009
10,630
113
İşin zor. O tarafa giden nakliye vs varsa onlardan rica et.

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
444
63
Travego bul Mercedes doğu taraflarının arabası markası olsun aynaları sökmeye ve benzini çekmeye hortumun olsun . Araba bile taşırlar , pamukkale kamilkoc vs taşımaz
kamilkoc ısparta anadolu bife metro var suanlık onlar hangi otobüsleri kullanıyorki

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,174
968
113
bi bakıyım dedim o otobüse de anlamadım ki bişi
Mercedes Travego marka otobüsler diğer otobüslere göre daha yüksek o sebeple bagaj kısmı daha yüksek . Bu sebeple doğu tarafının firmaları (özlem diyarbakır esadaş vs gibi ismi sanı duyulmamış firmalar) bu marka model otobüsü genelde kullanılıyor. Diğer marka otobüslerin bagajı hem dar hem küçük. Çok kurumsal firmalarda ise benzinle ilişkili olduğu için motorsiklet taşımaka yasak. Ama doğu firmalarında ana gelir zaten yolcu değil eşya taşımacılığı . Esenlere git ,motorla gir tek tek sor 10 dk sonra bulursun parayı verdikten sonra ceset bile taşırlar muavinlik yaptım 6 7 ay oradan biliyorum

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
444
63
Mercedes Travego marka otobüsler diğer otobüslere göre daha yüksek o sebeple bagaj kısmı daha yüksek . Bu sebeple doğu tarafının firmaları (özlem diyarbakır esadaş vs gibi ismi sanı duyulmamış firmalar) bu marka model otobüsü genelde kullanılıyor. Diğer marka otobüslerin bagajı hem dar hem küçük. Çok kurumsal firmalarda ise benzinle ilişkili olduğu için motorsiklet taşımaka yasak. Ama doğu firmalarında ana gelir zaten yolcu değil eşya taşımacılığı . Esenlere git ,motorla gir tek tek sor 10 dk sonra bulursun parayı verdikten sonra ceset bile taşırlar muavinlik yaptım 6 7 ay oradan biliyorum
okey sağol kral su abi yardımcı olamazsa senin dediğini yaparımda esenlerden bileciğe otobüs bulabilirmiyim

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,174
968
113
okey sağol kral su abi yardımcı olamazsa senin dediğini yaparımda esenlerden bileciğe otobüs bulabilirmiyim
Ankara otobüslerine bak , bilecike uğrarlar karayol oradan geçiyor otogar solda hastane sağda kalıyor otoyolun hatta garip bir yolu var gidiyosun geri dönüp otogara dönüyorsun sonra tekrar geri dönüp ankaraya devam ediyorsun

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
444
63
Ankara otobüslerine bak , bilecike uğrarlar karayol oradan geçiyor otogar solda hastane sağda kalıyor otoyolun hatta garip bir yolu var gidiyosun geri dönüp otogara dönüyorsun sonra tekrar geri dönüp ankaraya devam ediyorsun
cok sagol knk dikkate alıcam

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,637
3,936
113
Otogara git otobüs şoförlerine sor şahıs aracıysa alabilir duruma göre