Dost ip adresini al admine at forumdansa cıkar site kaşarlık yapmış olmasın
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dost ip adresini al admine at forumdansa cıkar site kaşarlık yapmış olmasın
Yav yok kaç gündür mesaj alıyorum hangi siteden oynuyorsun söyler misin diye bilmem ne. Bugün bilerek yem attım başka siteden yüklü girdim. Başka siteden aynı kuponu 320 liralık oynadım 320lik kuponu paylaştım. Paylaştığım site winxbet zaten görüntüden anlaşılır renklerinden temasından. Biri tetikteydi işte geldi nasıl yaptıysa halletti. Şifre değiştiriyorum eski sifren doğru değil diyor. Yani biri girip şifremi de değiştirdi. Hesapta mal gibi izliyorum hareketleri. Gidip slota girmiş parayı ezmiş4500 eridi mi yani kardeş site yapmıştır bence de
Daha önce de birkaç kişinin başına gelmişti böyle bir olay. Hatta bunu yapan kişiyi başkan ifşa etmiştiYav yok kaç gündür mesaj alıyorum hangi siteden oynuyorsun söyler misin diye bilmem ne. Bugün bilerek yem attım başka siteden yüklü girdim. Başka siteden aynı kuponu 320 liralık oynadım 320lik kuponu paylaştım. Paylaştığım site winxbet zaten görüntüden anlaşılır renklerinden temasından. Biri tetikteydi işte geldi nasıl yaptıysa halletti. Şifre değiştiriyorum eski sifren doğru değil diyor. Yani biri girip şifremi de değiştirdi. Hesapta mal gibi izliyorum hareketleri. Gidip slota girmiş parayı ezmiş
Var öyle kansız annesizler..Yav yok kaç gündür mesaj alıyorum hangi siteden oynuyorsun söyler misin diye bilmem ne. Bugün bilerek yem attım başka siteden yüklü girdim. Başka siteden aynı kuponu 320 liralık oynadım 320lik kuponu paylaştım. Paylaştığım site winxbet zaten görüntüden anlaşılır renklerinden temasından. Biri tetikteydi işte geldi nasıl yaptıysa halletti. Şifre değiştiriyorum eski sifren doğru değil diyor. Yani biri girip şifremi de değiştirdi. Hesapta mal gibi izliyorum hareketleri. Gidip slota girmiş parayı ezmiş
Geçmiş olsun dost güvenlik bilgilerini nasıl doğrulamışBulucam seni
Aklım almıyor işte nasıl olurGeçmiş olsun dost güvenlik bilgilerini nasıl doğrulamış
Bence başkandan yardım işte o ifşa eder şerefsizi hayır çekse parayı anlatacam çekemiyorsun neden parayı hiç ediyorsun adı insanAklım almıyor işte nasıl olur
Bunu bu forumdan birisi yapıyor datalar onda mevcut büyük ihtimalle eski site çalışanı Benim de başıma geldi aynı böyle olay bakiyem gittiBulucam seni
Bencede yada sitenin eski çalışanı bilgiler başka türlü ele gecmezBunu bu forumdan birisi yapıyor datalar onda mevcut büyük ihtimalle eski site çalışanı Benim de başıma geldi aynı böyle olay bakiyem gitti