- 15,193
- 10,603
- 113
Kapattir konuyu broKonunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum
Kapattir konuyu broKonunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum
Aynense uza
Ben büyük beddua ettimKonunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum
Yala maAynense uza
Kardeşim noldu lan bu konuya 300 sayfa olmuşKonunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum
Yalayamadın kazanamadın bysYala ma
Çekirdekleri getir dostKardeşim noldu lan bu konuya 300 sayfa olmuş
Sen varken yalamak bana mı kaldıYalayamadın kazanamadın bys
Daha aglıcan mıSen varken yalamak bana mı kaldı
Gün gelecek beni de yalayacanDaha aglıcan mı
Insallah hasta olursunda ılac paranı kumarda yersın kotu yola duserısnGün gelecek beni de yalayacan
Daha zaman var
Öylesine girip bakınıp çıkıyorum dost gereksiz geliyor artık maledef forum felanÇekirdekleri getir dost
5bin mesaj olmazsa bir işe yaramıyorKardesım senın paraya ıhtıyacın yok elmasların duruyor
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardıInsallah hasta olursunda ılac paranı kumarda yersın kotu yola duserısn
Bol şans@Mülayim6060 ve @qguzh4nn0 dostların dünki attığı bakiye ile başlayalım teşekkürler
Kardess senin atıp atmaman sıkıntı değil@Faruk653465 daha 2 hafta önce para istiyorsun atıyorum burada bunu yazıyorsun devam karaktersizler sizi
ozaman konunun başında ödül vermiycem diyeceksin millete burda emek zaman harcatmayacaksın.Konunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum