- 12,947
- 8,240
- 113
Bu değil benm dediğim betwon437 buAldım knk orayı bugün
Bu değil benm dediğim betwon437 buAldım knk orayı bugün
Hangimiz ustaa
TG gruplarinda bir kaç muhabbet döndü hacim yarın acicaklarmis diye bende onların yalancisiyimYarın yani sanırım 12yi geçtiği için bugün açacağına dair bilgiyi nerden aldın kanka, kesin açarlar mı çok güzel bir bonus o aldım iki kere.
Tebriklerr daim olsun reisAldım knk orayı bugün
Yazdım dm'den
Kral beceremedim kusura bakmayın @Muroo1988 buna dedim de cevap vermediHangimiz ustaa
Daim olsunAldım knk orayı bugün
He tamam sorun yok tebrikler tekrarKral beceremedim kusura bakmayın @Muroo1988 buna dedim de cevap vermedi
Aldım knk orayı bugün
Doğrudur kardom yarına bakınayım ben de o zaman almak lazım mutlaka bedavadan 1000 lira veriyorlar, süper bonus kaçırmayalım.TG gruplarinda bir kaç muhabbet döndü hacim yarın acicaklarmis diye bende onların yalancisiyim
Aynen öyle iki maçla 5 k çok rahat yapılabiliyor denk getirlirseDoğrudur kardom yarına bakınayım ben de o zaman almak lazım mutlaka bedavadan 1000 lira veriyorlar, süper bonus kaçırmayalım.
Ulan beni gururlandırıyorsunuz ne kadar sevenim var ya 😄Kral beceremedim kusura bakmayın @Muroo1988 buna dedim de cevap vermedi
SaplllaaUlan beni gururlandırıyorsunuz ne kadar sevenim var ya 😄
Ben iki maç riski almadım bro hiç iki adım teker maçta ikisinde de 5 küsür k çektim. İnşallah yarın da şansımız yaver gider.Aynen öyle iki maçla 5 k çok rahat yapılabiliyor denk getirlirse
Kral beceremedim kusura bakmayın @Muroo1988 buna dedim de cevap vermedi
Sağlayıcıda sorun var gönderirlerbekliyom kral işleme alındı ödeme sağlayıcı kaynaklı bir sorun var galiba şu an site onay verdi ödeme aracı firmasından gönderilmedi daha
Teşekkürler dostum bol kazancın olsu kesene bereket@masoud26 @hsunutur27 @Muroo1988 gönderdim beyler hesaplarınıza
@Daimon @Shellac krallar ödüller gönderildi konu kilit
Hesabınıza Para geldi dedi hesapta para yok@masoud26 @hsunutur27 @Muroo1988 gönderdim beyler hesaplarınıza
Şimdi düştü Kral tekrar kesene bereket@masoud26 @hsunutur27 @Muroo1988 gönderdim beyler hesaplarınıza