- 46,045
- 25,458
- 113
2 kişi zaten mimlenmiş onları bilmeyen yok geriside neyseValla bende isterim öğrenmek şu roll konularında geziniyorum bir ondada her gün herkes farklı modda anlayamıyorum 🤣
2 kişi zaten mimlenmiş onları bilmeyen yok geriside neyseValla bende isterim öğrenmek şu roll konularında geziniyorum bir ondada her gün herkes farklı modda anlayamıyorum 🤣
Orası doğru geçen ay vurgun yapmıştım ilk defa bankadan Eft limiti aşıldı limit arttırdım o kadar dağıtım yaptım üstüne kendini bilmezler hala hakaret etmeye çalıştı 🤣Eskiden burda 1 haftada 20 den aşa rol açmazdım ama enayi oldumuzu anlayınca kat sayısı düşürdük
yok kardo o topa girmem bosver adı bende saklı size gelsin.. kactim benDost nick söylede ortam şenlensin
Bol şans dost umarım hedefe ulaşırsınHedefe ulaşırsak etkinlik açanlardan dostlarıma gönderim sağlarım
Burda para için para kazanınca karakterini satan soytarılar çok para için nelerini vermez onlar varya o yipler var bşde neyse konuyu gerip dağıtmayalım.Orası doğru geçen ay vurgun yapmıştım ilk defa bankadan Eft limiti aşıldı limit arttırdım o kadar dağıtım yaptım üstüne kendini bilmezler hala hakaret etmeye çalıştı 🤣
Roll bahane sohbet daha güzelEvet bu arada rolü 2dk da yalan etttik sohbetimiz koyudur
Arada sohbet hardcore a girebiliyordu zor sakinleştirdim kendini ya sabır ya sabır diyerekRoll bahane sohbet daha güzel
Aha 7
Ahanda 5