http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mossione / Kasa 450 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,254
6,548
113
Roll avcılarına mı atalım dost sen söyle
bilmiyorum ben hafizam zayif ama roll avcisi birbirini destekleyen bir sirtlan tayfa var forumda onlar yuzunden foruma girmez oldum kim kimle dost kim kimin yancisi kim kimin nesi bilmiyorum hic tanimadigim nickler bir geliyor sanki beni yillardir taniyormus gibi konusuyor :) neyse konuyu saptirmayalim bol sanslar inş. kazanirsiniz

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,922
2,296
113
bilmiyorum ben hafizam zayif ama roll avcisi birbirini destekleyen bir sirtlan tayfa var forumda onlar yuzunden foruma girmez oldum kim kimle dost kim kimin yancisi kim kimin nesi bilmiyorum hic tanimadigim nickler bir geliyor sanki beni yillardir taniyormus gibi konusuyor :) neyse konuyu saptirmayalim bol sanslar inş. kazanirsiniz
Dost zaten roll avcısı dediğin kişiler kafamda atacağım kişiler kafamda değil ama orayı ayırmak lazım

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,048
25,462
113
Dost nick söylede ortam şenlensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...