- 3,922
- 2,296
- 113
Hedefe ulaşırsak etkinlik açanlardan dostlarıma gönderim sağlarım
Bolşans mosssioneHedefe ulaşırsak etkinlik açanlardan dostlarıma gönderim sağlarım
Eyvallah joequuanqaBolşans mosssione
Saol MsssioneEyvallah joequuanqa
Bol şanslar massione saplake kurudukHedefe ulaşırsak etkinlik açanlardan dostlarıma gönderim sağlarım
bol şans malum gurup mudavim roll mu?? koparacaklara basarilarHedefe ulaşırsak etkinlik açanlardan dostlarıma gönderim sağlarım
Roll avcılarına mı atalım dost sen söylebol şans malum gurup mudavim roll mu??
Bu malum grup kim ? Rol avcıları kim hangi taraf daha güçlüRoll avcılarına mı atalım dost sen söyle
Ben sayayım dicemde şimdi dalaşmaya gelir ağzını burnunu kırarım ban yeriz.Kaç kişi sayılır şu forumda kendi parası ile bile bir kere roll açmamış adam
bilmiyorum ben hafizam zayif ama roll avcisi birbirini destekleyen bir sirtlan tayfa var forumda onlar yuzunden foruma girmez oldum kim kimle dost kim kimin yancisi kim kimin nesi bilmiyorum hic tanimadigim nickler bir geliyor sanki beni yillardir taniyormus gibi konusuyorRoll avcılarına mı atalım dost sen söyle
ben hep kendi paramlayimKaç kişi sayılır şu forumda kendi parası ile bile bir kere roll açmamış adam
Valla malum durumda diğer taraf güçlü gibi forum mülayim sayesinde kalkınıyor bir bizlerde başaramıyoruz son adımları 🤣Bu malum grup kim ? Rol avcıları kim hangi taraf daha güçlü
Bol şanslarHedefe ulaşırsak etkinlik açanlardan dostlarıma gönderim sağlarım
Dost zaten roll avcısı dediğin kişiler kafamda atacağım kişiler kafamda değil ama orayı ayırmak lazımbilmiyorum ben hafizam zayif ama roll avcisi birbirini destekleyen bir sirtlan tayfa var forumda onlar yuzunden foruma girmez oldum kim kimle dost kim kimin yancisi kim kimin nesi bilmiyorum hic tanimadigim nickler bir geliyor sanki beni yillardir taniyormus gibi konusuyorneyse konuyu saptirmayalim bol sanslar inş. kazanirsiniz
Dost nick söylede ortam şenlensinbilmiyorum ben hafizam zayif ama roll avcisi birbirini destekleyen bir sirtlan tayfa var forumda onlar yuzunden foruma girmez oldum kim kimle dost kim kimin yancisi kim kimin nesi bilmiyorum hic tanimadigim nickler bir geliyor sanki beni yillardir taniyormus gibi konusuyorneyse konuyu saptirmayalim bol sanslar inş. kazanirsiniz
Bol şanslarAdım 1
Eskiden burda 1 haftada 20 den aşa rol açmazdım ama enayi oldumuzu anlayınca kat sayısı düşürdükValla malum durumda diğer taraf güçlü gibi forum mülayim sayesinde kalkınıyor bir bizlerde başaramıyoruz son adımları 🤣
Valla bende isterim öğrenmek şu roll konularında geziniyorum bir ondada her gün herkes farklı modda anlayamıyorum 🤣Dost nick söylede ortam şenlensin