- 39,088
- 37,979
- 113
250 yi illa pic edecen yani hadi bakalimAynen dost Beşiktaşa at kesene bereket saol
250 yi illa pic edecen yani hadi bakalimAynen dost Beşiktaşa at kesene bereket saol
Patlamadim aslında borç harç ödedim son 1 haftada iyi kazandım. Dün baya bı ödeme yaptım 1xbet deki kupon iade olursa canlanırızDost sende patlarsan sıkıntısende ara ver biraz
@Mülayim6060 dosta da durumlar iyi değil elmaslar gidecek mecbur puaha250 yi illa pic edecen yani hadi bakalim![]()
Bizim 250 ye dönüp bakmaz dost@Mülayim6060 dostun ölüsü 5 k çıkarır cebinden dost![]()
Biz olan bütçemizlen de olsa adama mecbur destek çıkmamız lazım dostBizim 250 ye dönüp bakmaz dost
Senin dm niye yok la ?@Mülayim6060 dosta da durumlar iyi değil elmaslar gidecek mecbur puaha
Böyle kalacak değiliz ya dost akşama sabaha olur bu 10 k mızBiz olan bütçemizlen de olsa adama mecbur destek çıkmamız lazım dost
Dm var kapalı dost param yokken bile bana dm geliyordu eskiden abi yolda kaldım yol parası atarmisin diye kapatmak zorunda kaldım puahaSenin dm niye yok la ?
Sizin canınızız sağolsun 10 k yapın gelin bakarız 😅Biz olan bütçemizlen de olsa adama mecbur destek çıkmamız lazım dost
Adam bir rolde kullandığı internet 1 k dostBiz olan bütçemizlen de olsa adama mecbur destek çıkmamız lazım dost
Kesene bereket dostÇekim verdim gelsin atacam
Bizmi 10k yapaacz 2 adim geçsek bizim için büyük başarı olur dost puahaSizin canınızız sağolsun 10 k yapın gelin bakarız 😅
Sende haklısın ne yapalım o zman sen sole puahaAdam bir rolde kullandığı internet 1 k dost4 adım atsa internet parasını karşılamaz
![]()
Sen dur dost para geliyor ben şimdi onu 10 k yaparım herkes kurtulurBizmi 10k yapaacz 2 adim geçsek bizim için büyük başarı olur dost puaha
Desene artik isimiz mucilere kaldi puahahSen dur dost para geliyor ben şimdi onu 10 k yaparım herkes kurtulur
Başkanla pazarlık yapalım elmasları bari 1 TL'den alsın 2100 güzel paraSende haklısın ne yapalım o zman sen sole puaha
Başkan vermez rol için geçenlerde kapısını caldim cvp vermedi maalesef puhahaBaşkanla pazarlık yapalım elmasları bari 1 TL'den alsın 2100 güzel para
Desene artik isimiz mucilere kaldi puahah