- 2,361
- 1,752
- 113
tmm dost sıkıntı yokSakin beyler az işin var halledim son adımı halledicem acele ettirmeyin
tmm dost sıkıntı yokSakin beyler az işin var halledim son adımı halledicem acele ettirmeyin
Sıkıntı yok buradayızSakin beyler az işin var halledim son adımı halledicem acele ettirmeyin
Bol sans kardesKazanırsak 1-2 arkadaşımızı görelim roll açanları tabi
Bu arada şu başlıkları emin ol boşuna atıyorsunuz bro milletde yüz yok.adam 5 senelik üye 1 etkinliği yok yinede konuda hiç umrunda deil başlıktaki içerik 😁Kazanırsak 1-2 arkadaşımızı görelim roll açanları tabi
Sakin sakin aceleye gerek yokturSakin beyler az işin var halledim son adımı halledicem acele ettirmeyin
Bana diyorsan 2020 yılından beri benim buraya üyelik olduğundan bile haberim yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam Bı arkadaş 2025 başı gibi beni davet etti. Üyeliğim olduğunu o zaman farkettim farkındaysan ondan dolayı TC onayı falanda yapamıyorum. Dilin kemiği yokki Ağzı olan konuşuyor.Bu arada şu başlıkları emin ol boşuna atıyorsunuz bro milletde yüz yok.adam 5 senelik üye 1 etkinliği yok yinede konuda hiç umrunda deil başlıktaki içerik 😁
Seçersin dost 😄😄Maç seçemiyorum la 😂
Sayı olur o maçta benceÇin basketi 37.5 üstten kaçırdım fırladı almadım birdahada
RasgeleSon adım
bol şansSon adım