- 3,404
- 1,824
- 113
Hakkaniyetli olarak seçeceğini bildiğimden samimiyetim yok ama forumda çok gördüm kendisini hep @Hayat1kumar kral sana zahmet 2 kişi seçebilir misin bana
Hakkaniyetini Göreceğiz bakalımHakkaniyetli olarak seçeceğini bildiğimden samimiyetim yok ama forumda çok gördüm kendisini hep @Hayat1kumar kral sana zahmet 2 kişi seçebilir misin bana
Takip edenleri sen görüyorsun seçimi başkasına bırakıyorsun hiç yakışık olmuyor.Hakkaniyetli olarak seçeceğini bildiğimden samimiyetim yok ama forumda çok gördüm kendisini hep @Hayat1kumar kral sana zahmet 2 kişi seçebilir misin bana
@Hakan170 ile @hkmtgnl seç gitsin ben istemiyorumHakkaniyetli olarak seçeceğini bildiğimden samimiyetim yok ama forumda çok gördüm kendisini hep @Hayat1kumar kral sana zahmet 2 kişi seçebilir misin bana
kesene bereket
Niye ki
İkiniz şansınızı deneyinNiye ki
Oda belli değil dahaİkiniz şansınızı deneyin
Takip eden 3 kişiyiz zaten ben almayınca ikiniz kalırsınızOda belli değil daha
Rol açmak dert olmuyor takip edenleri sen gördüğün halde neden seçimi başkasına bırakıyorsun. Geçen bende de 3 kişi takipteydi arka planda çekiliş yapıp kime çıktıysa onlara attım.Şı forumda roll açmak dert oldu
Hemen halledeyim.bu yardım ihtiyacın içinde tskr ederimHakkaniyetli olarak seçeceğini bildiğimden samimiyetim yok ama forumda çok gördüm kendisini hep @Hayat1kumar kral sana zahmet 2 kişi seçebilir misin bana
Öyle şeyler söyleme suçlu duruma bile düşürürler seni kardeş.emin ol ben burda kasa 2 k hedef 6k roll açtım dağıtımi yaptım ana kasa param bile kalmadı ama ona rağmen kusenler oldu.etkinlik konusunda kafamız bir.ben bı bakinayim eğer roll benim olsa atacağım adam varmiydi bakayım yoksa kendin seçer yollarsin.tekrsr tskr ederim seçim hakkı için en sevdiğim şeylerden biride bu 😁Kral çok boş takılıyorsunuz
Kardeş 15 sayfa baktım takip eden çok deilmis zaten ben tanımam etmem hiç bı alışverişinde olmadı kendisi ile ama hikmet nick'li arkadasa atardım ben olsaydım 1 2 kişi daha var ödül atılacak ama onlar bol sans yazıp çıkmışlar, keşke ben konuyu erken takip edeydim kendimi secerdin 😁.gerisi sende şansın bol herşey gönlünce olsun. Hikmet nick'li arkadaş diyorum son kararımSonuçlanınca yazarım