- 3,314
- 1,706
- 113
ispanya kadınlar maçıda 2.5 üst olursa bu rollün üstüne bi 250 daha koyun onu direkt atıcam 
Şans işte kendi parana gelmezdemin lunabetin 50 freespin 10 bet kodunu aldım max çekim 500 tl dedi site şarta freespini çevirirken oyuna girdi 2k ödedi çevrim derken 1.5 düştü holiye gönderdim parayı tamamını çektim![]()
O zaman sende roll yapaman dost10k üstüne mi vermesek bizde![]()
He ya dede acik korkma hggdemin lunabetin 50 freespin 10 bet kodunu aldım max çekim 500 tl dedi site şarta freespini çevirirken oyuna girdi 2k ödedi çevrim derken 1.5 düştü holiye gönderdim parayı tamamını çektim![]()
sorun şurda site maks 500 çekebilirsin dedi arkadaşına gönderden holi hesabıma tamamını atıp çekebildimŞans işte kendi parana gelmez![]()
Bol şanslar1k üstü olur olmaz bırakır 1k üstü bakiyeyi dağıtırız kaç kişiye bölüştüreceğimizi kazanca göre bakarız
9 dk kalmış neden olmasın 3-0 yakışırispanya kadınlar maçıda 2.5 üst olursa bu rollün üstüne bi 250 daha koyun onu direkt atıcam![]()
İyi bari kılıf bulmuşun yinesorun şurda site maks 500 çekebilirsin dedi arkadaşına gönderden holi hesabıma tamamını atıp çekebildim![]()
Vay uyanık vay güzel taktik. Herkesin aklında bulunsun böyle yapsınlardemin lunabetin 50 freespin 10 bet kodunu aldım max çekim 500 tl dedi site şarta freespini çevirirken oyuna girdi 2k ödedi çevrim derken 1.5 düştü holiye gönderdim parayı tamamını çektim![]()
İspanya penaltıispanya kadınlar maçıda 2.5 üst olursa bu rollün üstüne bi 250 daha koyun onu direkt atıcam![]()