- 862
- 198
- 43
Nasıl aldın kod gelmiyorben aldım cekım verıldı geldı odemem tesekkur ederım
Nasıl aldın kod gelmiyorben aldım cekım verıldı geldı odemem tesekkur ederım
dostum bana geldı valla sms spam mesajlarına bak oraya gelmıstırNasıl aldın kod gelmiyor
Bende çektim 😂😂😂Aynen değişik mor bi siteödeme yapıyor gates acıl gibi 8tlden spine girdi cok ugrastırmadı
Evet turkcellDostum turkcel se bende ilk onu yaptım gelmedi sonra ikinci haattim olan vodafonu yazdım geldi
Dostum, otomatik olarakmi ekleniyor1000 yap 250 çek Gates Of olympusta geçerli https://morxbet100.com
Paylaşım için teşekkürler aldım 1500 yapıp 269 çekim verdim bu saatte 5 dakikaya geldiödeme yapıyor mu
1500 verdi 250 çekim verdim 5 dakikaya geldi paraoyun para vermiyor hiç gates
Tamam birader sağır sultan bile duydu iyiki çektin 250 lira1500 verdi 250 çekim verdim 5 dakikaya geldi para
sen ruhlar tarafından kutsanmış kişi olmalısın1500 verdi 250 çekim verdim 5 dakikaya geldi para
Sıra bende ilk defa dede de 1000 yaptım1500 verdi 250 çekim verdim 5 dakikaya geldi para
Oyun değiştirmek aklına gelmedimiBelki 15 binlik çevirdim big bass bonanza da 800 e kadar geldim sonra 300 e düştüm 3 saat aynı şeyi yaptı oyun sonunda vermedi bitti bu benim şanssızlıgim mi oyunun lbnelogi mi anlamadım yazık bu saatte 250 TL için uğraştığıma yazık cidden
GeliyorSMS kodum gelmiyor
Direk normal SMS geliyor spama düşmez smsler kendi yapmadığı surecedostum bana geldı valla sms spam mesajlarına bak oraya gelmıstır