- 50,837
- 23,986
- 113
hocam ben seni unuttum dmden göndersene iban sanada ufaktan birşeyler atayım ben
Attım kralhocam ben seni unuttum dmden göndersene iban sanada ufaktan birşeyler atayım ben
Sabah sabah iyi gider aslında ikiyüzelli gayme tebriklerhocam ben seni unuttum dmden göndersene iban sanada ufaktan birşeyler atayım ben
Geldi Kral kesene berekethocam ben seni unuttum dmden göndersene iban sanada ufaktan birşeyler atayım ben
Kısmet böyle bir şey murocumUlan sabah sabah 200'ü verdim kısmete bak Buradan 200 geri geldi
keske fazlasını atabilsem hocam ama kazanc belli umarım bir dahakine yüksek kupon kazanırsam daha güzel paylasım yapabilirim.Ulan sabah sabah 200'ü verdim kısmete bak Buradan 200 geri geldi
Bunu yapman Bir de yetiyor Kral adamsın ne küçüğü gönlünden kopmuş sonuçtakeske fazlasını atabilsem hocam ama kazanc belli umarım bir dahakine yüksek kupon kazanırsam daha güzel paylasım yapabilirim.
Vallahi bak yemin ediyorum son 199 lira para yatırdım o da yattı Ondan sonra helal yazdım bu arkadaşa iki kişiye gönderince sağ olsun bizi boş geçmedi nedenseKısmet böyle bir şey murocum
Nasip muro nasipVallahi bak yemin ediyorum son 199 lira para yatırdım o da yattı Ondan sonra helal yazdım bu arkadaşa iki kişiye gönderince sağ olsun bizi boş geçmedi nedense
aklımdaydın hocam sabah sersemliği unutmusum yoksa kupon geldiği ilk saat atıcaktım ben sanaVallahi bak yemin ediyorum son 199 lira para yatırdım o da yattı Ondan sonra helal yazdım bu arkadaşa iki kişiye gönderince sağ olsun bizi boş geçmedi nedense
İşin gücün rast gitsin Kralaklımdaydın hocam sabah sersemliği unutmusum yoksa kupon geldiği ilk saat atıcaktım ben sana
hepimizin hocam hepimizinİşin gücün rast gitsin Kral
Kesene bereket dosthepimizin hocam hepimizin