Kardeş uslubuna da tarzınada sanada nesinene de ki senin gibi düşünmeyen insanlar var kardeş .. |
Kardeşim yeni başladım oyuna Bilmiypruz hani ki 150 çekmessin olur biter akıl mesajda değil sendeAdamın 32 mesajı var 100 yatır 150 cek mantıklı diyo tebrik ederim
Yanlıs olmuş 250 çekim kusura bakmayın100 Yatır 150 Çek miAga Bayılacam Şimdi
![]()
Konudaki Mesajını Düzelt Bro O ZamanYanlıs olmuş 250 çekim kusura bakmayın![]()
Şimdi nasıl gideri varmıŞartlar mük ya
İlk defa konu açayım dedim batırdım sağosun 2 arkadaş siteye girmeye bir tenezzül etmeden ters düz alttan üstten ne edep ne saygı demeden konuştular silecem dedim bidaha banane ama inadına silmedim len bu 2 farklı türün için ve onlara teşekkür ediyorum.Şimdi nasıl gideri varmı
Olur Öyle Şeyler Kankİlk defa konu açayım dedim batırdım sağosun 2 arkadaş siteye girmeye bir tenezzül etmeden ters düz alttan üstten ne edep ne saygı demeden konuştular silecem dedim bidaha banane ama inadına silmedim len bu 2 farklı türün için ve onlara teşekkür ediyorum.
150 tl için 100 tl bilinmedik bir yere yatırım yapılmaz bence kral bol sans200 FS/FB veriyor 1000 yap 100 yatır 250 çek denenir bende şimdi üye oluyorum site temize benziyo daha önce konusu açılmışsa kusura bakmayın ilk defa açıyorum
Morebet105.com
Adamın 32 mesajı var 100 yatır 150 cek mantıklı diyo tebrik ederim
[/QUOTE haklısın birşey diyemem 😂 benimde mesajım az