Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Moralim Cok Bozuk

turanakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,460
2,151
113
@yirtik_pijama isimli twitter hesabima erisim saglayamiyorum 2011 yilinda actigim bir hesap idi ..:( Telefonla arama ekrani cikiyor ara diyorum aramiyor 3 kere denedim sonra belirtilen limiti astiniz hatasi aliyorum daha sonra tekrar deneyiniz hatasi aliyorum :( nasil cozecez bu durumu bilen eden.Sacmalil ya mail de eski mailim hic aklima gelmezdi hesabimin bu sekle gelecegi :(

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,119
6,459
113
@yirtik_pijama isimli twitter hesabima erisim saglayamiyorum 2011 yilinda actigim bir hesap idi ..:( Telefonla arama ekrani cikiyor ara diyorum aramiyor 3 kere denedim sonra belirtilen limiti astiniz hatasi aliyorum daha sonra tekrar deneyiniz hatasi aliyorum :( nasil cozecez bu durumu bilen eden.Sacmalil ya mail de eski mailim hic aklima gelmezdi hesabimin bu sekle gelecegi :(
Kanka bir zaman sonra tekrar girersin bekle

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
485
83
twettera yazı yaz sorun bildir diye banada öyle oldu hesabımı açtılar bende moralim bozuk deyince dedim kötü bir sorunumu var dert ettiğin şeye bak :D