Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Molada Ne Oluyor

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Rollük bir durumum yok şu an önce kendi bir iki deneme yaparım birşeyler olursa açabilirim saat 1de yatıcak işte hayırlısı normalde ben 4 haneden aşağı oynamuyrıum da çok fena battım geçen pc falan sattım borç harçtan yılda bir iki kere böyle düşüyorum şu an ilkini yaşıyorum işfe

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Rollük bir durumum yok şu an önce kendi bir iki deneme yaparım birşeyler olursa açabilirim saat 1de yatıcak işte hayırlısı normalde ben 4 haneden aşağı oynamuyrıum da çok fena battım geçen pc falan sattım borç harçtan yılda bir iki kere böyle düşüyorum şu an ilkini yaşıyorum işfe
Sende benim gibisin. Benim de PC gitti çok seviyordum PC yi . 😔😔😔
Hatırası vardı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,767
113
Baskette bi takim ceyregi bastan beri 5 6 sayi onde goturuyor son dakialarda mola aliyolar moladan sonra biri duruyor digeri seri atmaya basliyo bu molalarda napiyolar iyi oyunculari falanmi cikartiyolar nasi hep boyle oluyo
Hiç unutmam ntvsporda 1 sene önce basket maçı izliyordum son 10 saniye vardı bitmesine oyuncu hocasına atıyımmı diye sordu ses geldi şikeye gel