Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Molada Ne Oluyor

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,263
113
Ben altçıyım iflahımı kurutuyorlar bundan sonra üst oynayacağım diyorum illa alt oynuyorum ya bir de ben bodoslama oynuyorum ulan çin liginde bile her takımın ne bok olduğunu biliyorum hani bilgi de var sürekli izliyorum üst olucak Pere alt oynuyorum vs. Toparlanmam lazım.
hocam şaşmaz ilk yarı çok sayı geldiyse 3.çeyrek alt gir 3 kupondan 2si garanti gelir denendi onaylandı

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,548
2,031
113
Aslında bu kadar ağlamama gerek yok alt oynaysrskta güzel kazanç sağlanıyor da benim mevzum başka 1.5 senedir digitain sağlayıcısında fifa volta oynuyorum 6 dakikalık belamı sikti bıraktı şöyle örnek vereyim 2 bin TL var diyelim ben bunu baskette 4k mı yaptım 2 k fifaya atıyorum kaybediyorum sonra yine normal baskette kazanıyorum yine fifa voltada kaybediyorum ben de böyle bir malım.
FIFA volta hangi oyun oluyor kanka

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
82
28
Ooo hem de ne kaldırdık hiç üzmezdi bizi sağolsun value olayı da meşhurdu aynen ben o zaman üstçüydüm çok ekmek yedik bide sassarinin yenilmezlik serisi vardı o dönemi hatırlıyor musun şampiyon olmuştu sanırım o zaman da sağlam kaldırmıştım
Emporio Armani Milano bide Siena vardı o dönemlerde 2011 2014 arasında

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Dallasta aptal sarışın boş turnıke atamadı 2 yediler 7 sayı önde olucağına 3 sayı önde amk

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Tam koparıxak top kaybunyapıyor boş turnıke kaçırıyor reziller geçmiş olsjnss

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Rakip önce boş turnike sonra bomboş pota altı kaçırdı :) 1 hücum daha savunalım yada yersek geri atalım

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Sekti sekti sekti girdi :) top elden çıkmıştı

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.