- 839
- 1,437
- 93
Aktif mi
Eğer ki @Başkan yarın bu adamı burdan atmaz ise benim saygım kalmayacaktır size . Ulan kitapsız sen ne kadar zarar veriyorsun foruma biliyor musun .sayfanın içine etmişsin . Derdin ne elmas almak mı ? Yasak olsada burda sana güzel bir pezevenk demek istiyorumAktif mi
Adam aktif mi diye sormuş az sakin ol reisEğer ki @Başkan yarın bu adamı burdan atmaz ise benim saygım kalmayacaktır size . Ulan kitapsız sen ne kadar zarar veriyorsun foruma biliyor musun .sayfanın içine etmişsin . Derdin ne elmas almak mı ? Yasak olsada burda sana güzel bir pezevenk demek istiyorum
Ne aktif mi kardesin sen yapma bari . Saat gece üç buçuk aktif mi diye kime soruyor sence ? Burda bir konuya birine zaten anlarsın aktif mu değil mi artı link var gir bak ,artı kim sana on gün önceki konuyu koşup evet evet aktif diyecek sırf parasızlıktan elmas alacak siteden kupon yapacak diye yazıyor başka birşey yok .Adam aktif mi diye sormuş az sakin ol reis
Kardeşim on ayrı konuda yazmış bunu şuan sayfada hep eski konular var .sen o ayrıntıyı kaçırdın galiba .ben ondan kızdım zatenAdam aktif mi diye sormuş az sakin ol reis
Güncel link neŞşşt sakin çocuklar dün çevrimi tamamlayıp çekim yaptım ve 10 dk içinde geldi ama adamlar şartları değiiştirmişler ilk açıldığında şartlar çok daha başkaydı.
Güncel link ne
Ödeme yaparmıbonusu vermiyo ki bişey ifade etmiyo feda etmen
Yatırım yapıp çekim yaptım sıkıntı olmadı yatirdigim 250 içerde kaldı oynamaya devam ettimÖdeme yaparmı