Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Mobil Ödeme Dolandırıcılığı

mjora5

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
65
6
8
arkadaşlar mobil ödeme kabul eden sitelerin isimlerini yazarmısınız

Quarejma00

Üye
Yeni Üye
16
2
3
100 TL'ye 40 TL almak yada 200 TL'ye 90 TL'ye almak malların bile yapicagi bişey değil sizin gözünüz iyice körelmiş ..bırakın şu oyunu donsuz kalıcaksiniz farkında değilsiniz iyice bağımlı olmuşsunuz .. unutmayın kumar adamı batırır bugün değilse yarın batırır hadi eyvallah

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,326
870
113
vodafone ettiğim şikayet sonuçlandı..kaptırdığım 100 liramı geri aldım..bu bana ders oldu daha bulaşmam bu işlere..bu parayı ödesem çok zoruma giderdi..

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,892
4,841
113
benimde 200 liram gitti.google da en guvenilir diye arattim en ustteki sonuca tikladim.onlarda bana tikladi.

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,892
4,841
113
vodafone benim de kime sikayet edebilirim?? Musteri hizmetleri ile konustum.Dolandirildigimi soyledim.Eee mobil odemeyi kapatalim o zaman dedi

Karaelmas

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,892
4,841
113
ayrica uzerinden 25 gun gecti

atx

90+1 Oynanıyor.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,025
263
83
google play ı arayın dırek gerı alıyorsunuz bılgınız olsun ıadesını ıstıyorum deyın urunu yanlıslıkla satın aldım yada haberım yok dıyerek belırtın 1-2 ay ıcınde faturaya gerı yansır bılgınız olsun

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,326
870
113
Playl
google play ı arayın dırek gerı alıyorsunuz bılgınız olsun ıadesını ıstıyorum deyın urunu yanlıslıkla satın aldım yada haberım yok dıyerek belırtın 1-2 ay ıcınde faturaya gerı yansır bılgınız olsun
e alakalı değil bu mobil ödeme yapmadık nakite cevirecekdik

fars12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
249
63
28
arkadaş bu mobil ödemeyi iptal ettirenler artık kumarın bataklığına tam anlamıyla saplanan kardeşlerimiz onlara dokunmayın.sonuçta hırsızlık kolay bi mesele değil uğraşıyor canlarım

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,326
870
113
M
arkadaş bu mobil ödemeyi iptal ettirenler artık kumarın bataklığına tam anlamıyla saplanan kardeşlerimiz onlara dokunmayın.sonuçta hırsızlık kolay bi mesele değil uğraşıyor canlarım
obilödeme yapmadık nakite bozduracaktık 100 e 60 verecez dediler okumadan yorum yapma amk 100 ü çarptılar diyoruz