Lan amik her başlık altında millete soverek milletin sikini neden agzina aliyon delikanli seniiyi olmuş göt![]()
![]()
itiraz et kardeşim geri alabilme şansın var ben aldım ..benimde 200 liram gitti.google da en guvenilir diye arattim en ustteki sonuca tikladim.onlarda bana tikladi.
Mail attım ben 2 gun içinide iptal edildivodafone benim de kime sikayet edebilirim?? Musteri hizmetleri ile konustum.Dolandirildigimi soyledim.Eee mobil odemeyi kapatalim o zaman dedi
e alakalı değil bu mobil ödeme yapmadık nakite cevirecekdikgoogle play ı arayın dırek gerı alıyorsunuz bılgınız olsun ıadesını ıstıyorum deyın urunu yanlıslıkla satın aldım yada haberım yok dıyerek belırtın 1-2 ay ıcınde faturaya gerı yansır bılgınız olsun
obilödeme yapmadık nakite bozduracaktık 100 e 60 verecez dediler okumadan yorum yapma amk 100 ü çarptılar diyoruzarkadaş bu mobil ödemeyi iptal ettirenler artık kumarın bataklığına tam anlamıyla saplanan kardeşlerimiz onlara dokunmayın.sonuçta hırsızlık kolay bi mesele değil uğraşıyor canlarım