- 6,569
- 1,781
- 113
Tebrikler dostum
Kardeş beğenmeyi unutmuşuz sil şunuListe en son beğenen Ekli dosyayı görüntüle 110124
Sen 20 tl ıle bir şey kaybetmezsinKardeş beğenmeyi unutmuşuz sil şunu![]()
Sonuçlanması lazım maç bitimine kalmazModlar geldi mi hallederiz de zaten büyük ihtimalle maç bittikten sonra kupon sonuçlancak
Böyle durumlar da kupon genelde maç bittikten sonra sonuçlanıyor 30 dk felan sonra yafa içinde
Kuponun sonuçlanmasını zaten bekliyecez ama sonuçta ilk yarı 15:20de bitti şimdi adam gelir saat 17:00 da kuponu beğenir çekilişe katılırsa doğru olmazBöyle durumlar da kupon genelde maç bittikten sonra sonuçlanıyor 30 dk felan sonra yafa içinde
Aynen öyle beğeneni saati belli maç canlıda olsa şimdiye sonuçlanırdı ama illa kazandık ya beklicez güzel kupon oldu hafta sonu param oldu kazanırsam zaten yine rolling açarımKuponun sonuçlanmasını zaten bekliyecez ama sonuçta ilk yarı 15:20de bitti şimdi adam gelir saat 17:00 da kuponu beğenir çekilişe katılırsa doğru olmaz
Çekiliş sıkıntı değil daha kupon sonuçlanmadı@Shellac nerelerdesin yetişmezsen kan gövdeyi götürecek
Maç bittikten 30 dk sonra oluyor genelde bakalım kazandık ya olur böyle şeylerler illa bekletilcezUzun sürer sonuçlanması
Pardon ilk 25beğeni haksızlık olmasın@Shellac çekilişi yapabilir misin modum ilk beğenen 26 kişi vardı kupon kazandığın da 1 kişiye 25 payfix
Tebrikler dost çekiliş yok 1 kişiye seçip şans parası gönderir misin@Shellac çekilişi yapabilir misin modum ilk beğenen 26 kişi vardı kupon kazandığın da 1 kişiye 25 payfix
TabiTebrikler dost çekiliş yok 1 kişiye seçip şans parası gönderir misin