- 10,630
- 8,472
- 113
Sürekli konu açmadan bu konu altında devam edicem dursun burda 
Belki konun ilk sponsoru @Lazistan08 olabilir
Belki konun ilk sponsoru @Lazistan08 olabilir
Belki reis bol şansSürekli konu açmadan bu konu altında devam edicem dursun burda
Belki konun ilk sponsoru @Lazistan08 olabilir![]()
Bende sandım roll açmış meğer ki sponsor arıyormuş 😂😂Sürekli konu açmadan bu konu altında devam edicem dursun burda
Aramıyorum sürekli açmaya gerek yok rollere burdan devam ederimBende sandım roll açmış meğer ki sponsor arıyormuş 😂😂
Tam bir kumarbazin açabileceği konu tebrikler dostum 😅Sürekli konu açmadan bu konu altında devam edicem dursun burda
Ne öyle Hergün yok hedef şu yok hedef bu konusu açıyoruz açtık işte 1 kere yeter daTam bir kumarbazin açabileceği konu tebrikler dostum 😅
Bunun konunun serefine cumartesi gece 12 den sonra rolün bendenNe öyle Hergün yok hedef şu yok hedef bu konusu açıyoruz açtık işte 1 kere yeter da![]()
no money,no cry bro.Sürekli konu açmadan bu konu altında devam edicem dursun burda
Ben 17 ve 21 maçlarına oynayacam buraya atarım gelirse sen seçersin kimlere ödül gideceğini 😂Sürekli konu açmadan bu konu altında devam edicem dursun burda
Zor maçlar miBen 17 ve 21 maçlarına oynayacam buraya atarım gelirse sen seçersin kimlere ödül gideceğini 😂
Almanya basket türkiye basketBen 17 ve 21 maçlarına oynayacam buraya atarım gelirse sen seçersin kimlere ödül gideceğini 😂
FutbolAlmanya basket türkiye basket![]()
DogrudurAlmanya basket türkiye basket![]()
Futbol ctesi devamFutbol![]()
Taraf miDogrudur
Basketlere oynayacam gibi,Zor maçlar mi
Bak ben dedim baskettir diyeFutbol![]()
Umarim gelir güzel maclar olacak gibiDogrudur
Türkiye oranı aynı açmışlar her iki takım da kazanıraBasketlere oynayacam gibi,
Türkiye kazanır , Almanya üst gibi düşünüyorum