- 48,743
- 53,285
- 113
Birdaha kupon paylasma dan zor konu acar bu arkadas
Nasıl yanibeyler sabah konudakilere ulaşacakış dm den öyle bir bilgi geldi uzaydan
Neoldu antepli antepli dedin be olmus onaNe bilem sanki bitane daha mı var Sino
Çok kral adam dedim ya bişi demedim 🤣🤣Neoldu antepli antepli dedin be olmus ona
Attımı 150 tlniziÇok kral adam dedim ya bişi demedim 🤣🤣
Yok ya gelince uyumuşum falan der bana atar yapar millette arkadaşa hak verir kapanır olayBirdaha kupon paylasma dan zor konu acar bu arkadas
Sence atmış olabilir miAttımı 150 tlnizi
Goruruz dostYok ya gelince uyumuşum falan der bana atar yapar millette arkadaşa hak verir kapanır olay
Ceto soruma soruyla karsılık vermeSence atmış olabilir mi
Yok Umut dostum atmadı atmazda biliyoz yaniCeto soruma soruyla karsılık verme
Yok Umut dostum atmadı atmazda biliyoz yani
Sinooo güldürme beni 🤣🤣Harbiden atmadı mı sırf sizin 300 çektim falan demiştii
Olum yagladınız bağladınız verdınız gazı ettıniz adamı kral hasta olum o adamYok Umut dostum atmadı atmazda biliyoz yani
Sinooo güldürme beni 🤣🤣
Ula ben geyik yaptım Umut ben tanımıyom mu onuOlum yagladınız bağladınız verdınız gazı ettıniz adamı kral hasta olum o adam
Ben goy goy gecerken anteplim le bir begeni atmıyorsun ceto belkı atar hesabı die yeme bizi şimdiUla ben geyik yaptım Umut ben tanımıyom mu onu
Sanala o miktarları basarken gerçekten bastığını sanmıyor bence rüya gibi geliyo heraldeBen goy goy gecerken anteplim le bir begeni atmıyorsun ceto belkı atar hesabı die yeme bizi şimdi
Valla geyik yaptım ister inan ister inanmaBen goy goy gecerken anteplim le bir begeni atmıyorsun ceto belkı atar hesabı die yeme bizi şimdi