- 13,023
- 9,691
- 113
Beğenenler arasından olucak etkinlik şimdiden bol şanslar kupon geliyor
gelsinn agaBeğenenler arasından olucak etkinlik şimdiden bol şanslar kupon geliyor
basket dusunursen vereyimMaç önerisi olan varsa yazabilir değerlendiririm kafama yatan olursa
everton chelsea 2.5 üst rahat gelir değerlendir kardeşim.Maç önerisi olan varsa yazabilir değerlendiririm kafama yatan olursa
ismetimmm dua et bana ciksim aga gelirse rolbu arada s.a herkese cümleten hayırlı geceler olsun bol kzançlar olsun
hadi bakalım bana çıkarsada sen al furkanımi
ismetimmm dua et bana ciksim aga gelirse rol![]()
reis valla bu gece rollerden cekilislerden almam lazim pazartesi.hastaneye gitmem gerekiyormus korona ilerleme tehlikesi varmismis vs vs film cekeceklermis aga yavhadi bakalım bana çıkarsada sen al furkanım![]()
canı veren allah alanda allah sıka canını içini ferah tut dualarım seninle
reis valla bu gece rollerden cekilislerden almam lazim pazartesi.hastaneye gitmem gerekiyormus korona ilerleme tehlikesi varmismis vs vs film cekeceklermis aga yav
annem yoğun bakımda benim ciğerin yüzde 80 i gitmiş malesefoyle tabi aga valla bakalim umarim temiz cikarda cok öksürük var cigerlerime inmistir malesed umarim yokturda
Allah kolaylik versin agam inşallah iyileşir bi an önce zor yav vallaannem yoğun bakımda benim ciğerin yüzde 80 i gitmiş malesef8 gündür yoğun bakımda
kardeşim geçmiş olsun ben de geçirdiğim için diyorum acaba immün plazma bağışı ile kurtulma şansı var mı çünkü ben bir tanıdığıma verdim hayata döndüannem yoğun bakımda benim ciğerin yüzde 80 i gitmiş malesef8 gündür yoğun bakımda