- 4,797
- 1,261
- 113
Vallah bilgim yok reisArkadaşlar bi sorum olcak kredi kartında nakit avans ile ilgili bilgisi olan var mı
Vallah bilgim yok reisArkadaşlar bi sorum olcak kredi kartında nakit avans ile ilgili bilgisi olan var mı
sor dostArkadaşlar bi sorum olcak kredi kartında nakit avans ile ilgili bilgisi olan var mı
Ben nakitten çektim örneğin 900 tl çektim 4 taksit nakit avans 1000 tl geri ödemesi ben şimdi 1000 tl yatırdığım da direk o taksit günlerini beklemeye gerek yok dimi borç sıfırlanıyor ?Var dost
evet dost o şekildeBen nakitten çektim örneğin 900 tl çektim 4 taksit nakit avans 1000 tl geri ödemesi ben şimdi 1000 tl yatırdığım da direk o taksit günlerini beklemeye gerek yok dimi borç sıfırlanıyor ?
Aynen yok dostBen nakitten çektim örneğin 900 tl çektim 4 taksit nakit avans 1000 tl geri ödemesi ben şimdi 1000 tl yatırdığım da direk o taksit günlerini beklemeye gerek yok dimi borç sıfırlanıyor ?
her ay + olarak 250 yazacak mesela onu 1000 tl den kesecekBen nakitten çektim örneğin 900 tl çektim 4 taksit nakit avans 1000 tl geri ödemesi ben şimdi 1000 tl yatırdığım da direk o taksit günlerini beklemeye gerek yok dimi borç sıfırlanıyor ?
Aynen yok dost
Eyvallh ben ödedim öyle faiz oluyor çekince örneğin 250 çekiyom 270 olarak ödüyorum sıkıntı yok dimi taksit otomatik düşüyoevet dost o şekilde
1 er gol laızm reis inslh üzmezler 🙏😀Bu kupon zor gibi ama bakalım![]()
Evet dostEyvallh ben ödedim öyle faiz oluyor çekince örneğin 250 çekiyom 270 olarak ödüyorum sıkıntı yok dimi taksit otomatik düşüyo
Knk işine karismak gibi olmasın ama kostarika ligi iy 2.5 üst banko ben diyim de 😎Bu kupon zor gibi ama bakalım![]()