- 12,931
- 9,654
- 113
şöyle düşünen varsa hiç katılmasın adam 30 k kazanıyor 600 dağitiyor
İstesem hiç rollde açmaya bilirim amacım ufakta olsa birileri yararlansın
Sahabeee hıkayesı olsunÇekim gelene kadar bende size ufak bi hikaye anlatim![]()
Dost bir şey sorabilir miyim 😌😌Çekim gelene kadar bende size ufak bi hikaye anlatim![]()
Anlat kankamÇekim gelene kadar bende size ufak bi hikaye anlatim![]()
Atın intikamıSahabeee hıkayesı olsun
Cumaya daha var Alex hocamÇekim gelene kadar bende size ufak bi hikaye anlatim![]()
300 tl de olsa az görmeyin bi bakmışsın o 300 tl 50 k para olmuş hikaye bu kadar umarım sonu böyle olur bol şansÇekim gelene kadar bende size ufak bi hikaye anlatim![]()
Masallah hocam Allah razı olsun feyz aldık300 tl de olsa az görmeyin bi bakmışsın o 300 tl 50 k para olmuş hikaye bu kadar umarım sonu böyle olur bol şans![]()
Katılıyorum300 tl de olsa az görmeyin bi bakmışsın o 300 tl 50 k para olmuş hikaye bu kadar umarım sonu böyle olur bol şans![]()
Hımmmm,,,kısa ve net,,,300 tl de olsa az görmeyin bi bakmışsın o 300 tl 50 k para olmuş hikaye bu kadar umarım sonu böyle olur bol şans![]()
Adamsın300 tl de olsa az görmeyin bi bakmışsın o 300 tl 50 k para olmuş hikaye bu kadar umarım sonu böyle olur bol şans![]()
Kesene bereket knk@Metings1905 @Kashima dm açık olsun ulaşacam birazdan
Tünelin sonundaki undaki beyaz ışığında gördünmü,,ben gördüm,,Masallah hocam Allah razı olsun feyz aldık![]()
Bu büyüklük şaka mıBuradaki amacım takip edenler arasın da dönmek hep aynı kişiye atmak olmaz ama tabiki 2. Defa alacak olanlar da var bi sonra ki rollde aldınız diye almicağınız anlamına gelmiyor herkese bol şans
İşteyim takip edemiyorum yaz beni bir kenaraşöyle düşünen varsa hiç katılmasın adam 30 k kazanıyor 600 dağitiyor
Diğer sohbete kaldı goremedimTünelin sonundaki undaki beyaz ışığında gördünmü,,ben gördüm,,
Ben 550 lira kira öderken 5 tl param vardı. Kirayı nasıl ödemem dedim yeminle 1 saatte 5 tl 1.500 oldu 2 ay peşin vermistim300 tl de olsa az görmeyin bi bakmışsın o 300 tl 50 k para olmuş hikaye bu kadar umarım sonu böyle olur bol şans![]()
Bol şansBasket başlasın da izleyelim biraz
Ben anlatırım sana dost bi ara,,beyazlar içinde ruhani işlerrDiğer sohbete kaldı goremedim![]()