- 17,579
- 4,944
- 113
Gece icersin biraz icmemüsait değilde benim biraz hızlıya ihtiyacım var expolosen sigara alacağım dayı peple yapıkredide param sıkıştı yoksa sıkıntı yok havale sabaha kaldı tek dalım var![]()
Gece icersin biraz icmemüsait değilde benim biraz hızlıya ihtiyacım var expolosen sigara alacağım dayı peple yapıkredide param sıkıştı yoksa sıkıntı yok havale sabaha kaldı tek dalım var![]()
Aldin mi paraniTeşekkür ettim herkese
gönderecek kral birazdan ben bakkala kaçıyorumAldin mi parani![]()
Bi dal da bana ver ne iciyon sigarada altinla yarisiyogönderecek kral birazdan ben bakkala kaçıyorum![]()
muratti içiyoruzda alıştık artık koymuyo cok yaniBi dal da bana ver ne iciyon sigarada altinla yarisiyo
Oo en sevdigim adminKazancın daim olsun dost![]()
Universitede az icmedik idare edermuratti içiyoruzda alıştık artık koymuyo cok yani![]()
eder eder yollasında gideyimUniversitede az icmedik idare eder
auroom yeni sponsorda çevrim yaptım bonusu 78 euro duruyo hesapta yatırım istediler min bir kez yatırım 2 euro onu yatıracam bakalım ödeyeceklermiUniversitede az icmedik idare eder
Kupon kazandı konu kilitBol şanslar dostum 😎
Umarım öderer dostumauroom yeni sponsorda çevrim yaptım bonusu 78 euro duruyo hesapta yatırım istediler min bir kez yatırım 2 euro onu yatıracam bakalım ödeyeceklermi
bakalım yarın denicem çekmeyiUmarım öderer dostum