Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet MKK Sicil Mesaji

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
187
76
28
yatırıp çektiğin miktarlar sicil numarasına işleniyor sanırım ilerde nerden geldi nereye gitti bu paralar diye sorabilirler kriptoda sıkıntı bence son 2 3 haftada herkez kripto kullanmaya başladı mecburen

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
187
76
28
xx/xx/2025 tarihinde saat xx:xx’de, tarafıma “Binance turkey kripto varlık alım satım platformu anonim şirketi” adına bir sicil numarası oluşturulduğuna dair MKK’dan SMS aldım. Ancak, Binance Türkiye veya MKK ile daha önce hiçbir üyelik başvurum, işlem talebim ya da herhangi bir bağlantım olmadı. Ayrıca Binance Türkiye’de hesabım bulunmamaktadır.

Adıma hiçbir şekilde hesap açılması veya işlem yapılması için onay vermedim. Şu an için herhangi bir maddi kaybım yok, ancak kişisel bilgilerimin izinsiz kullanılmış olmasından endişe duyuyorum.

Eğer adıma hesap açıldıysa, bu işlemlerin tamamen bilgim dışında gerçekleştiğini ve derhal iptal edilmesini, kişisel bilgilerimin güvenliğiyle ilgili gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum. Konu hakkında tarafıma resmi bir açıklama yapılmasını rica ederim.

bu şekilde itiraz et bence

khufra

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
95
45
18
binance global bu muhabbetlere dahil oluyor mu?

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,559
8,099
113
Bunu bankada vadeli hesap oluşturunca da yapıyorlar yasal zorunluluk olarak. Önemli bişey değil