Ula nasık okuyorsun, yatırdığın 300ü çevir sonra tüm bakiyeyi çek diyorbu ne biçim bonus 300yatır 300çek mantıksız
Ula nasık okuyorsun, yatırdığın 300ü çevir sonra tüm bakiyeyi çek diyorbu ne biçim bonus 300yatır 300çek mantıksız
Sen adamsın kankaBonusu alan bir Allah'ın kuluda yazmamış şuraya bonus kodunu, dakikalarca bekledik canlı destekte. Yeni kayıt olacak arkadaşlar bonus kodu bölümüne DENEME300 yazıp alın bonusu, boşuna canlı destekte beklemeyin..
Hortlatma lu yorumları bonus yok moruk boşa üye olmayınSen adamsın kanka
Kanka üye olmayan yoktur mersoya@Mersodestekm. TG adi
Deneme ekliyor
250 1000 yap cek
Ekran görüntüsü atar mısın brooArkadaşlar 5 dakika içinde ödeme yaptı az önce çektim
üye oldum kodu girdim vermediBonus var mı şuan
Allah razı olsun 😂Bonusu alan bir Allah'ın kuluda yazmamış şuraya bonus kodunu, dakikalarca bekledik canlı destekte. Yeni kayıt olacak arkadaşlar bonus kodu bölümüne DENEME300 yazıp alın bonusu, boşuna canlı destekte beklemeyin..
Çöp neyine güvenip yatırım yapılabilir
Ebetlab altyapısından hiç yamuk görmedim şimdiye kadar seni bu kanıya vardiran nedirÇöp neyine güvenip yatırım yapılabilir
Bı kat çevir 300 çek değil bir kat çevir sonra bütün kazancı cekebikiyorsunGerek yok normal 300 yatırıp 300,ü 600 yapar çekerim daha mantıklı. 1000 yap 300 yatır bir kat çevir 300 çek. Dediğim gibi 300 yatırıp 600 yapar çekerim şans yaver giderse fazla bile çekerim ama bu sitede değil. Sitenin ne olduğu ortada