- 1,060
- 393
- 83
Beyler çevrim tamamladiktan sonra 100 TL sabitlediler se sizinde yatırım yapmayın ben yatırdım 1 kat çevirdim 750 TL kazancı hesaba tanımlamadlr bilginiz olsun
hayırSenin çevrim tamamlaninca bakiyeni 100 TL ye sabitledirmi
kanka sen önce çekimi verip sonra yatırım yaptıysan normalBoşa attık 100 TL yi sağlık olsun
ben canlıda çevirdim blackjack 15k yaptım parayı slotta erittimcevrim sadece slot ve aviator mu beyler
Ytır ben çektim bende öyle düşünüyorum 100 TL olsa nolur dedimDayı bu site hakkında olumlu konuşan yokmu hiç kararsız kaldım yatırım şartını odeyimmi diye sitede canlı destek yok bişey yok yokmu bilgisi olan
Kanka site ödeme yapmasa yayinci ceysi paylasmazdiYtır ben çektim bende öyle düşünüyorum 100 TL olsa nolur dedim
Ss atar mısın dostumBeyler bende cekimm yaptım daha yeni. Çevrimi tamamladım 500 e sabitlendi. 100 yatırım yapın dedi çekim için. Yatırdım 600u direk çekim talebi verdim. Geldi şimdi çekimim .Haberiniz olsun
geldi mi çekimin dostÇekim talebi verdim hala ödenmedi 10 dk oluyor yaklaşık
Günlerdir ödemiyor diyoruz kaç tane konusu açıldı hepsinde ödemiyor dedikBu site ödeme yapmıyor bilginiz olsun sms doğrulama bonusu aldım çevirdim kazandım yatırımı yaptım ama edemediler bilginize
Ekli dosyayı görüntüle 774067