- 30
- 9
- 8
yatırdığın 100ü de çeviriyon geleni çekiyonÇekim 500 deyilmi dost
yatırdığın 100ü de çeviriyon geleni çekiyonÇekim 500 deyilmi dost
Ben çevrimi yaptım 3 k varken bakiyemi sıfırladi şimdi yatırım mı yapmalıyımyatırdığın 100ü de çeviriyon geleni çekiyon
Bol sans
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
50 tl atın çekin yatırım istiyor
Yapılabilir bonus gibi geldi bana
ah ablacjm be gözinü sevim abi 1*2 sayfageri git kurban olim ne bu tereddütDayı bu site hakkında olumlu konuşan yokmu hiç kararsız kaldım yatırım şartını odeyimmi diye sitede canlı destek yok bişey yok yokmu bilgisi olan
Müdür okudum yarısı dolandırıcı yazmış bir iki kişide çekim ödüyor yazmışah ablacjm be gözinü sevim abi 1*2 sayfageri git kurban olim ne bu tereddüt
Uzak dur bende tamamladım ama yatırıyorum canlı destek yok bı cacık yok ortada muhattap yok sabaha kadar mail at cvp vermiyolar filan bı hakslik olsa kalırsın ortadapara yatıran oldumu 1.5 k yaptım parayı
Gelirse haber et. TebriklerEkli dosyayı görüntüle 772622çekim verdim gelirse haber etcem
kanka ben 500 ü 1.5 k yaptım öyle çekim verdimAbi o değilde sms bonusu mü aldın sende biri diyor 500 TL çekim biri 750 diyor sen 1.5 çekmişsin ben 22 bin lira çevrim yaptım kazanç 750 diyor bakiyemi 100 TL e sabitlediler nasi iş bu çözemedim ki yarım yapayım Ekli dosyayı görüntüle 772641
Tamamkanka ben 500 ü 1.5 k yaptım öyle çekim verdim
Senin çevrim tamamlaninca bakiyeni 100 TL ye sabitledirmikanka ben 500 ü 1.5 k yaptım öyle çekim verdim