- 525
- 238
- 43
Çevrim bitince bakiye 0 landi askıya alınmıştır diye 100 TL de yatırdım oynadım ama bakiyeye geri gelen bişey de yok vaemi bilgisi olan
kendi yatırdığım 100 tlyi de çevirip 100 tl çekim verdimçok kısa sürede ödendi şaşırttı.
Deneyelim bi
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
50 tl atın çekin yatırım istiyor
Yapılabilir bonus gibi geldi bana
600 tl iyi para kimse kimseye vermez tebrikçok kısa sürede ödendi şaşırttı.
Çevrim bitince bakiye 0 landimi nasıl olduArkadaşlar 500 TL ile sınırlı kalmayn istediğiniz miktarı çekin)
Kasa 45 k oldu Gates of Olympus 1000 maks win verdi 75 k vay amk böyle işin
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
Orospu çocukları bunlar çevrimi tamamladım bakimde 3 k varken 0 ladılar orospu çocukları bunlar
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
Tam 200 k çevrim yaptım dede 75 k Max win verdi ve çevrim 200 k da anca tamamlandı ve sonuç bakiye 0 yaptılar en son 12 k bakiyem vardı uzak durun zaten 10 tane oyun anca var sitede
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
Yalancının gtnee geciriyim miNe zaman çektin
Çekim yaptım geldi arkadaşlar ödüyor bende dolandırıcı diye 2 gün yatırmadım ama bugün çektim 10 dk da geldiÇekim verildi gelirse yazarım dostlar
Yarım saat oldu çekim vereli table.co post start yazıyor halaÇekim yaptım geldi arkadaşlar ödüyor bende dolandırıcı diye 2 gün yatırmadım ama bugün çektim 10 dk da geldi
Beyler ödeme geldi 600 TL biraz uzun sürdü destekden ulaştım hemen yolladılar sonrasında canlı destek değil bizimle iletişime geçin kısmından bahsediyorumÇekim verildi gelirse yazarım dostlar