- 20,595
- 12,437
- 113
Sen ne diyorsun be kardeşDamabet hızlı çekim boş kaxamç
Sen ne diyorsun be kardeşDamabet hızlı çekim boş kaxamç
Sie ajqdamabet hızlı çekimEkli dosyayı görüntüle 770635
ss atar mısınBana dün sms geldi çevrimi yaptım 100 attım direk 500 çekim verdim attigim 100 e de %200 bonus verdiler çeviremedim ama ödedi site deneme bonusu kazancını
Ödeme yapıyor beyler aviator de çevrim yapın 50 100 yatırıp cekin kimse kimseye 400 tl vermezBana dün sms geldi çevrimi yaptım 100 attım direk 500 çekim verdim attigim 100 e de %200 bonus verdiler çeviremedim ama ödedi site deneme bonusu kazancını
Kanka yatırdığımızdan gelen kazanç ne oluyorÖdeme yapıyor beyler aviator de çevrim yapın 50 100 yatırıp cekin kimse kimseye 400 tl vermez
Attığın 100 tl ceviriyormusunBana dün sms geldi çevrimi yaptım 100 attım direk 500 çekim verdim attigim 100 e de %200 bonus verdiler çeviremedim ama ödedi site deneme bonusu kazancını
ss atar mısın
Ben çevirmedim direk çekim verdimAttığın 100 tl ceviriyormusun
Promosyon yazan yere gir orda ödüllere bas görünüyorÇevrimi nerden görüyoruz bilen varmi arkadaslar
Kardeş bu siteye ait çekimlerini ss alıp bir atabilir misin sana zahmet..
Reisim tam kefil olamam biliyorsun şuan ki yeni sitelerin ne yapacağı belli olmuyor ama ben sorunsuz çektim ha küçük miktar çektim senin nasil bir miktar cekegini de bilmedigim için net birşey diyemiyorumKendi yatırımın ile mi çevirdin sitenin güvenilirliği var diyorsun yani kral