- 1,804
- 964
- 113
Başkan buraya 50 lira değil 1 lira bile fazla harcadığın İnternete yazıkKim diyor ki forumda başka görmedim bu siteden
Başkan buraya 50 lira değil 1 lira bile fazla harcadığın İnternete yazıkKim diyor ki forumda başka görmedim bu siteden
Oderse 450 kar yani iyi para babandan istesen vermezBaşkan buraya 50 lira değil 1 lira bile fazla harcadığın İnternete yazık![]()
DünNe zaman çektin
Kardeş bu siteye ait çekimlerini ss alıp bir atabilir misin sana zahmet..Dün bu siteden çekim yaptım bu gün de yaptım ödüyor yani
sporda geçerli mi ?
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
50 tl atın çekin yatırım istiyor
Yapılabilir bonus gibi geldi bana
Çekenler varmış bilmiyorum artikBu arkadaşlar galiba 16-17 yaşında interneti site kurmayı vs iyi biliyorlar günde 100 kişi 50 TL bile atsa günlük 5 k temiz güzel iş
Aviator geçerli olduğu için kolay bencehem 30x çeviricez hemde 50tl yatırıcaz oh ne güzel iş ya
Şuan Türkiye nin 3/1 i cekiyordur zaten kardeşim 😁Çekenler varmış bilmiyorum artik
Banada mesaj gelmişti şartı öok kotü diye paylaşmadım kaç saat önce imkansız gibi birley 50 tl bile yatırsan o kadar emeğin sonunda gelecegine garantiside yok lisans yok canlı destek yok yani çok saçma
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
50 tl atın çekin yatırım istiyor
Yapılabilir bonus gibi geldi bana
Bilmem Ödeme geldi diyenlerde var herkesin kendi keyfi bilir ağa 50 tl ile kimse fakirlemez 200 300 lira yatırım olsa evet riske atılmaz ama gelirse 450 tl kar demek tabi herkesin kendi hür kararı birsey diyememBanada mesaj gelmişti şartı öok kotü diye paylaşmadım kaç saat önce imkansız gibi birley 50 tl bile yatırsan o kadar emeğin sonunda gelecegine garantiside yok lisans yok canlı destek yok yani çok saçma
31 k dimi uhddjjfŞuan Türkiye nin 3/1 i cekiyordur zaten kardeşim 😁
Haklısın broBilmem Ödeme geldi diyenlerde var herkesin kendi keyfi bilir ağa 50 tl ile kimse fakirlemez 200 300 lira yatırım olsa evet riske atılmaz ama gelirse 450 tl kar demek tabi herkesin kendi hür kararı birsey diyemem
Nasıl çevrimden saymıyorBeyler benim arkadaş bugün 100 bine cikardi bu parayı çevrim olduğu yerde kaldı cevrimden dusmuyor zayıf gidin 50 TL spor oynayın 450 her türlü yaparsiniz