- 375
- 77
- 28
şuan 16 sayı attı 9 dk kaldı mac bıtımıne hayırlı olsun kuponun17.5 ust dedik gardas ama ne atti bulamadimki
şuan 16 sayı attı 9 dk kaldı mac bıtımıne hayırlı olsun kuponun17.5 ust dedik gardas ama ne atti bulamadimki
Atarmi ki gardas gecende kuzman diye bi adama 19.5 ust dedik gitti 19 attişuan 16 sayı attı 9 dk kaldı mac bıtımıne hayırlı olsun kuponun![]()
Yok indianadaki oynadimda atarmi acep 2 sayiındıana da kıne oynamıssındır umarımsacramento da da var bogdanovıc
![]()
o macı ızlıyordum zaten atarsa yazarımYok indianadaki oynadimda atarmi acep 2 sayi
Oyundami bu gotveren bogdano macı ızlıyordum zaten atarsa yazarım![]()
şuan degıl mola geldi ama birazdan alır onu oyunaOyundami bu gotveren bogdan![]()
Gardasim sagolasin takibin icin parayi daha cekmedim varsa papara no yolla hesapta 20 var atiyim sana icimden geldi yanlis anlama sakin18 oldu hayırlı olsun![]()
Bi sigara içersin benden @mes10Gardasim sagolasin takibin icin parayi daha cekmedim varsa papara no yolla hesapta 20 var atiyim sana icimden geldi yanlis anlama sakin
eyvallah sağolasınGardasim sagolasin takibin icin parayi daha cekmedim varsa papara no yolla hesapta 20 var atiyim sana icimden geldi yanlis anlama sakin
eyvallah sağolasın hayırlı işler sana da bol kazançlarGardasim yolladim gecen guzel olsun @mes10
bu gelmez adam ılk ceyrek 11 sayıdan gidiyoBuda son kupon artik is vakti![]()
devammGelirse gelirrr
golden state de gelirse valla tebrikler gardaşGelirse gelirrr