- 955
- 629
- 93
O kazi kazanlar var ya 150 200 lira yedim onlarda bakalim ne olcak diye 4 liradan fazla vermedi yasal olan cok buyuk tezgah tamamen illegale gidecegine bize girsin para duzelttelim vatandasi uzerine kurulmusŞu slotlarida yasala koysalarda kaçakla işimiz olmasa
kazıkazan falan aman uzak dur. onun verme oranı imkansız gibi bir şeyO kazi kazanlar var ya 150 200 lira yedim onlarda bakalim ne olcak diye 4 liradan fazla vermedi yasal olan cok buyuk tezgah tamamen illegale gidecegine bize girsin para duzelttelim vatandasi uzerine kurulmus
Aaa cok şaşırdım ya.orjinalimi yoksa kendilerimi yapmışlar benzerlerini?3 - 5 seneye kadar kumarhanelerin açılmasını bekliyorum.
Ama normal yatırım yaptin örnek 100 TL zeppelin de 300 TL yaptın çekemiyorsun bakiye olarak misli puan olarak yükleniyor onuda iddaa oynarak kullabiliyorsun tutarsa cekebilirsin paranı vay uyanıklara bak ya3 - 5 seneye kadar kumarhanelerin açılmasını bekliyorum.
hahahahahahAma normal yatırım yaptin örnek 100 TL zeppelin de 300 TL yaptın çekemiyorsun bakiye olarak misli puan olarak yükleniyor onuda iddaa oynarak kullabiliyorsun tutarsa cekebilirsin paranı vay uyanıklara bak ya
şaka bunlar yaAma normal yatırım yaptin örnek 100 TL zeppelin de 300 TL yaptın çekemiyorsun bakiye olarak misli puan olarak yükleniyor onuda iddaa oynarak kullabiliyorsun tutarsa cekebilirsin paranı vay uyanıklara bak ya
OrjinalAaa cok şaşırdım ya.orjinalimi yoksa kendilerimi yapmışlar benzerlerini?
Bunu nerden duydun dost? Denedin mi?Ama normal yatırım yaptin örnek 100 TL zeppelin de 300 TL yaptın çekemiyorsun bakiye olarak misli puan olarak yükleniyor onuda iddaa oynarak kullabiliyorsun tutarsa cekebilirsin paranı vay uyanıklara bak ya
Evet üye oldum anında hatta sevindim sonra telden tek tek arayıp Bilgi aldım olay bu gerçek bu , şaşırmış bunlarBunu nerden duydun dost? Denedin mi?
Komikmiş be bende şaşırmıştım bu nasıl olmuş diye.ilk defa legal ile illegal arasında bı baglanti görmüştümEvet üye oldum anında hatta sevindim sonra telden tek tek arayıp Bilgi aldım olay bu gerçek bu , şaşırmış bunlar
Yok kral öyle bişey. Tüpçü ölüyü diriyi ... gözü bize dikti.Yasal olupta kazık olmayan tek birşey bana soylermisiniz merak ediyorum